Georgefreerunner Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 na ziua.Am achizitionat un procesor amd sempron 2200+ si placa de baza nu imi citeste procesorul, inainte sa faca boot imi scrie ca are procesorul amd duron 800 mhz ( pe acela l-am avut inainte).Stie cineva ce pot face ? Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 dai reset la bios si vezi dupa ce face. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Cum sa dau reset ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 citeste manualul placi de baza , vezi daca nu ai jumpere de setari la procesor - ram Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 scoatei bateria si lasa placa asa cateva secunde. Link spre comentariu
omu_negru Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 vă salut. am întâmpinat o mică problema la schimbarea unui procesor. am avut un amd 3500+ pe o placa de baza asus m2n-e pe care l-am schimbat cu un dual core 4850e fără nici o altă modificare hard sau soft calcu a functionat perfect. problema a apărut la reinstalarea windows (w7 de pe acelaşi dvd) şi anume nu mai mergea internetul. în device manager apare ethernet controler dar netul nu merge iar ledurile de la mufa nu se aprind (placa de retea este onboard). am pus procesorul vechi am reinstalat windowsul şi apoi am pus dual core şi functioneaza. ce trebuie să fac să nu mao am probleme la următoarea reinstalare a OS cu noul procesor? ar ajuta un reset la bios? îl fac înainte sau dupa ce pun OS? sau trebuie un update la bios? ceea ce am înţeles că e puţin cam dificil şi riscant. multumesc. Link spre comentariu
kty Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 sa cauti un driver pentru placa de retea care in win 7 nu mai e instalata automat si va trebui sa o instalezi manual. succes! Link spre comentariu
omu_negru Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 am încercat şi asta şi n-a mers. windows are driverul, îl instalează dar nu functioneaza cu noul procesor doar dacă fac instalarea OS cu cel vechi şi apoi îl schimb. dacă instalez OS cu procesorul nou şi apoi îl pun pe cel vechi netul merge doar pe perioade scurte de 2-5 minute apoi tre să dau restart la placa de retea. o soluţie de compromis ar fi achiziţionarea unei plăci de retea dedicata dar aş vrea totuşi să îi dau de cap la asta Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Win. 7 isi instaleaza drivere standard care nu intotdeauna sunt bune asa ca trebuie sa instalezi manual alt driver sau alta optiunea nu iti mai bati capul si cumperi o placa de retea (vreo 20 de lei) care o va vedea automat si rezolvi problema fara bataie de cap ! Link spre comentariu
omu_negru Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 cu procesorul vechi se instaleaza si functioneaza din windows, am folosit acelasi DVD. doar la instalarea OS cu procesorul dual core nu merge. cred ca trec la palca de retea dedicata. multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum