elmar Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Nu!scuze! am gresit eu...nu stiu ce am avut in cap cand am scris mesajul de mai sus...tensiunea va creste pana la 24v!!ce mai ar trebui modificata... e rezistenta care e legata la pot. (in sensul de marire a rez) Link spre comentariu
IsBlacks Postat Martie 20, 2013 Autor Partajează Postat Martie 20, 2013 ce rezistenta ar trebuii sa pun? si inca o intrebare: cum imi dau seama care fir este+ si care- pentru ca pe placa nu scrie nimic si firele care merg spre consumator sunt albastre amandoua Link spre comentariu
homer Postat Martie 20, 2013 Partajează Postat Martie 20, 2013 Te uiti pe placa si vezi vreun cond. electrolitic cum e orientat si urmaresti traseul de masa.Sau masori cu multimetru si vezi cum ai polaritatile.Din calcul rezistenta ar trebui sa fie buna cea de 240ohmi.Poti sa iti calculezi singur rezistenta in functie de voltajul de iesire ce il doresti.V iesire = 1.25 X ( 1 + R2 / R1 ) [ adica 1.25 X (1 + 5000/240) = 27.29V, deci pt cei max 24V e suficienta ca valoare ] Link spre comentariu
IsBlacks Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 acum poste o sa cer cam mult (sigur cer cam mult) dar imi puteti face o schema pentru a imprima pe un pcb, deoarece am incercat sa pun acel alimentator si am intalnit mai multe probleme care ma fac sa vreau sa fac pe pcb nu "in aer" cum este acum (poza) Link spre comentariu
IsBlacks Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 Chiar nu poate nimeni sa ma ajute , daca as stii sa lucrez in eagel mi-as face singur, dar nu ma pricep Link spre comentariu
IsBlacks Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 Scuzati dublul post: am facut eu schema pe o foaie, vreau sa imi spuneti daca am facut bine desenul ca sa nu il pun degeaba pe pcb http://img850.imageshack.us/img850/6841/imag0045hz.jpg Link spre comentariu
elmar Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Uite un cablaj desenat de mine in Paint...multi (poate) vor rade de mine ...dar e un desen simplu pentru un montaj simplu... acum,sper sa va descurcati sa-l puneti in practica...p.s. din pacate la un montaj asa simplu am si facut o greseala ...am desenat stabilizatorul pe dos...deci ca sa fie in pozitia buna trebuie montat pe partea cu cablajul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum