PaulAlex90 Postat Iulie 14, 2006 Partajează Postat Iulie 14, 2006 Ziceti-mi si mie va rog dintre SAL si KON care isi merita banii? Stiu ca is chinezarii ambele firme, dar astept o sugestie. Intreb ca nus hotarat ce sa'mi iau. Imi trebe niste medii si tweetere si vroiam sa aleg intre G 5001 si G 4001, pe 2 coloane, dar nu stiu daca G 5001 intra pe o gaura de 7,5 cm in diametru, fiindca G5002 stiu sigur ca nu intra. Mersi si astept parerile voastre. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 14, 2006 Partajează Postat Iulie 14, 2006 Noo..am auzit multe..dar asta e tare :weedman: Kon nu este o marca de difuzoare!!..este un simplu magazin/distribuitor...care are spre vanzare mai multe branduri de difuzoare Tzing Pong Chyu.....si s-au smecherit mai nou..si au adus P.A :smt003 Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 15, 2006 Partajează Postat Iulie 15, 2006 SAL sunt superioare din toate punctele de vedere. Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Iulie 15, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2006 Da stiu ca ei aduc multe produse, Senon, Blue Tech...a fost greseala de exprimare sa spunem ca am vrut sa zic produsele din KON. Sry Link spre comentariu
Kytan666 Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 Senon = Blue Tech :weedman: adica ce a fost senon e acum blue tech ... asta la nivel de companie, conducere ..., teoretic inca ar mai fii companii distincte , dar sunt cam sub acelasi acoperis , au preluat platforma de difuzoare de la senon si au extins ... boxe, mixere , ampuri.... Link spre comentariu
west Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 SAL sunt difuzoare auto ? imi dati si mie situl de unde pot cumpara aceste difuri ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum