cearda Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Va salut, am o sursa dintr-un monitor samsung 943N nu se mai aprinde lumina la ecran (problema probabil la invertor) Intrebarea mea este: Cum fac ca sa adaug acest invertor la placa video de la monitor si sursa? Invertor separat: Pe acest invertor scrie:pinul 1 si 2 +12-16volt,pinul 3 on/off,pimul 4 ADJ,pinul5 si 6 GND (masa). Schema sursa monitor: Mai simplu unde pun pinul:ADJ si pinul on/off ? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Simplu.Invertorul nou are nevoie de 3 fire.Plus,minus si comanda on/off.Cu plusul si minusul cred ca e simplu.Comanda on/of vine de la placa de baza pe un fir unde in stby ai 0v si in on intre 3 si 5V pinul BLEN in schema ta. Link spre comentariu
cearda Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Simplu.Invertorul nou are nevoie de 3 fire.Plus,minus si comanda on/off.Cu plusul si minusul cred ca e simplu.Comanda on/of vine de la placa de baza pe un fir unde in stby ai 0v si in on intre 3 si 5V pinul BLEN in schema ta.SI cum voi regla luminiozitatea la ecran? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Ai incercat sa vezi?Luminozitatea nu se regleaza numai din lampi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum