Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptops ASUS vs HP pareri

rabanne2013

Postări Recomandate

Buna ziua.In primul rand vreaiu sa rog moderatorul sa mute acest subiect in alta sectiune daca nu aici trebuia sa postez. Vreau sa imi achizitionez un laptop zilele ce urmeaza. As vrea sa imi spuneti care ar fi cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.performanta, procesor placa video etc etc. Astea sun linkurile cu cele 2 laptopuri. Laptopul vreau sa il folosesc pt filme in general.

http://www.mediagalaxy.ro/laptop-hp-pav ... m-free-dos

http://www.mediagalaxy.ro/laptop-asus-k ... 0-free-dos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

3

• lavynyu

2

• mastodontu

2

• rabanne2013

2

Top autori în acest subiect

HP rimeaza bine cu ''naspe'' de la '' naspeturi '' ganditiva sau informativa cate rebooluri se fac la HP/COMPAQ statistic vorbind in comparatie cu ASUS si pe urma alegeti dintre ele !

Link spre comentariu

dpdv al configuratiei hp clar, ca si fiabilitate nus sigur tine si de noroc, eu am un hp care l-am cumparat la o reducere. avea o mica problema ce s-a remediat in service pe garantie ,si anume hdd extends, o placuta de extensie intre hdd si placa de baza- a fost inlocuita, si de-atunci nu am mai avut probleme, de mai bn de un an merge in fiecare zii cateva ore bune.daca e sa te iei dupa auzite hp pare rau, dar eu sunt multumit pana una alta, sunt multi factori care pot influenta fiabilitatea produsului, parerea mea incearca.

Link spre comentariu

Nelamurirea mea este ca Hp ofera garantie 12 luni iar asus 24 luni. De aici ma indoiesc de calitate.....De exemplu pot sa ii pun la Asus eu o placa dedicata? se poate asa ceva? Diferenta intre ele este ca: Hp are un pic maimare HDD, are bluetoth, si are placa nvidia......Iar Asus nu are, in schimb are un design de milioane. De aceea as opta pt Asus Daca as putea sa ii pun o placa video dedicata.Astept parerile voastre.Multumesc

Link spre comentariu

Placile video dedicate la laptopuri pot si onboard (adica integrate pe placa de baza) sau interschimbabile cu slot (acestea se defecteaza cel mai des insa au avantajul ca se pot schimba dar dezavantajul ca sunt foarte scumpe ) in principiu ca la desktop numai ca sunt mai compacte . Oricum daca te intereseaza performante video numai pt. filme atunci te duci pe o placa video cu hd sa zic 1giga ram la 128 de biti iar daca te duci pe gaming atunci situatie se complica si mai bine alegi un desktop decat un laptoop cel putin asta e parerea mea !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

HP rimeaza bine cu ''naspe'' de la '' naspeturi '' ganditiva sau informativa cate rebooluri se fac la HP/COMPAQ statistic vorbind in comparatie cu ASUS si pe urma alegeti dintre ele !

eu zic ca mai intai dumneata sa te informezi inainte sa spui astfel de lucruri. "rebooluri" ? :ras:
Link spre comentariu

filmele necesita un grad ridicat spre foarte ridicat de procesare, deci caldura si tot tacamul de aici.orienteaza-te spre cel cu racirea cea mai eficienta. avand in vedere ca ambele sunt slim, din ce observ in imagini, e greu de apreciat.chiar daca arata, recunosc, foarte stilizat, racirea este cea mai importanta, fiindca acesta e punctul lor slab; recomand un dell, care sta putintel mai bine la acest capitol, aici ma refer la seria business. te descurci si cu un dual-core pentru filme fara problema. performanta mai slaba, dar viata mai lunga, eu asa vad problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări