kitinica Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Buna ziua!Am o placa asus p5kplam-se functionala de 3 ani insa nu am incercat slotul B de memorie daca e functional si constat ca nu-l pot folosi!!!!!In slotul A(dinspre procesor) este o memorie de 2gbram si daca incerc sa pun o alta in B incepe beep!!(indiferent de capacitate sau producator,inclusiv daca mut A in B).Intrebarea mea este daca am cumva slotul in scurt sau functioneaza numai dual channel?Multumesc! Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Incearca sa nu ai praf in slot din aceasta cauza se poate sa fie un contact imperfect. Placa de baza o ai de noua? Posibil daca este second hand cel care ti-a vandut-o sa fi ars un slot. Link spre comentariu
kitinica Postat Februarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2013 Incearca sa nu ai praf in slot din aceasta cauza se poate sa fie un contact imperfect. Placa de baza o ai de noua? Posibil daca este second hand cel care ti-a vandut-o sa fi ars un slot.placa o am de noua si am curatat-o! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum