viopa Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Multumesc pentru poze. Link spre comentariu
znecula Postat August 13, 2017 Partajează Postat August 13, 2017 Multumesc pentru poze. La fel este si pompa de vacuum. Se foloseste compresorul pe partea de aspiratie. Numai ca se pune presostat de vacuum si optional si manometru de vacuum. Stima. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Vreau sa-mi fac si eu un compresor mic si silentios, astazi am omarat oo unitate de aer conditionat: Ce-i chestia aia cilindrica de langa compresor?? Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Separator de ulei. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 (editat) 1 oră în urmă, validae a spus: Separator de ulei. Nu demult am avut o problema cu o combina frigorifica. Nu mai racea iar in congelator nu era suficient de rece. Am chemat un meserias care a depistat problema,fisura la o teava iar agentul frigorific s-a pierdut. A schimbat, ceea ce el a numit el filtru,o piesa mai mica decit cea din poza colegului. Editat Martie 10, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Butelia de aragaz, la ce presiune rezista ? Am de ales intre o butelie de aragaz, model vechi si un vas de expansiune pentru hidrofor, pe asta scrie, MAX 10 bari. Link spre comentariu
validae Postat Martie 12, 2018 Partajează Postat Martie 12, 2018 Butelia de aragaz câștigă net în fața vasului de expansiune...are și un volum mai mare, dar rezistă și la presiune mai mare având tablă mult mai groasă.Eu aș recomanda totuși un butoi de inox pentru bere.Ar fi ,,best of the best,,.... Link spre comentariu
puriu Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Butelia de aragaz rezista bine nu numai la preaiune, ci si la loviri, caderi, strivire, coroziune, etc. La presiune rezista aproape orice recipient. Eu am incercat un PET de 2 litri la 6 bari si a rezistat. Link spre comentariu
icar Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Pet-urile de la inceputurile bauturilor carbogazoase, rezistal si la 12 barr. Butelia de aragaz este foarte buna, nu stiu insa cum va rezista la coroziunea apei ce se va acumula in ea! Butelia de hidrofor rezista la coroziune, o poti folosi daca nu depasesti 8 barr, presiune. Link spre comentariu
spark Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 (editat) O intrebare va rog , robinetul (capul) de la buteliile de gaz romanesti ce pozitie de infiletare are ??????? Am incercat sa desfiletez un robinet si nu am putut , in nici o directie Pentru gaze speciale cum este acetelina , filetele sunt invers (infiletere spre stinga) Editat Martie 14, 2018 de spark Link spre comentariu
manolo Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Filet stinga,dar merge mai greu ,este un filet conic si se da cu un "smac" la montare ,trebuie o cheie cu prelungitor. Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Te uiti inclusiv la poze, (sper ca butelia e aerisita - nu are gaze la interior). http://www.sudura.com/site2014/95-informai-v/164-tipurile-de-conexiuni-la-butelie-pentru-gazele-tehnice.html https://www.tehnicgaz.com.ro/robinet-butelie-p31.. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Multumesc pentru raspunsuri, urma sa intreb cum se demonteaza robinetul de pe butelie. Daca dau jos robinetul, ce conector pot sa pun in loc? Link spre comentariu
amudsen Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Faci un adaptor de la filetul buteliei la ce ai nevoie (de curiozitate, de ce ai optat pentru butelie, ca am vazut butelii de hidrofor 25l la vreo 70 lei, si vorba ceea, noi, mai usurele, cu suporti gata sudati). Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Am butelia, model vechi, nu o mai primesc la centrele de schimb. Am si vas de expansiune. Incercam sa incropesc compresorul cu ce piese am. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum