viopa Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Si inca unul cu motor rusesc marca Zil. 1 Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 (editat) Frumos! Si cand ma gandesc cat de dobitoc am putut sa fiu sa arunc doua frigidere arctic cu motoarele perfecte....imi vine sa-mi dau cu pumnii in cap! Am vrut sa scap de ele din curte. Frigiderele erau ruginite, dar motoarele perfecte....imi faceam un compresor silentios. Au zis tiganii bogdaproste cand le-au luat...un fraier mai mare ca mine nu mai gaseau! Am un compresor cumparat din comert un black-deker...dar face o galagie de nu stiu cum sa-l opresc mai repede! Se sperie si catelusele cand functioneaza ala... are 97db galagie! Editat Iunie 2, 2017 de mac01 Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 (editat) am avut si eu in plan sa fac unul dar, dupa multe cautari, am ajuns la concluzia ca nu rezista mult cu circuitul de compresie deschis si fara ulei in el. offtopic ca alternativa - am luat un frate mai mare de-a lu` asta, are si debit aproape ca unul normal, si presiunea 8 bari. Editat Iunie 2, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
mac01 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 (editat) Banuiesc ca l-ai luat pe cel mic si alb. Vad ca-i silentios...cati decibeli o avea? Un compresor cu surub as vrea...dar e o caruta de bani! Ala este intradevar compresor...volum mare de aer, incarcare rapida...sa nu mai vorbim ca nici nu se aude cand functioneaza! Editat Iunie 2, 2017 de mac01 Link spre comentariu
dany_cta Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Al meu e un pic mai mare decat ala mic. Declarati are 65db. Stiu ca este un pic offtopic dar tocmai ideea sa folosesti compresor de frigider este ca sa scapi de zgomot. Daca deja sunt compresoare silentioase dar cu performante aproape similare cu ale unui compresor zgomotos, deja nu mai merita bataia de cap cu frigiderul. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 A incercat cineva sa monteze motor de AC in locul celui de frigider? Link spre comentariu
znecula Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 (editat) A incercat cineva sa monteze motor de AC in locul celui de frigider? Da merge perfect. Debitul de aer e mai mare. Am si compresor si pompa de vacuum facute cu motor de AC. Dar tot un compresor modest ramane. Marele avantaj este lipsa zgomotului. Poate fi folosit pentru un aerograf, un pistol de capsat sau in reprize scurte chiar un pistol de vopsit normal. Stima. Editat Iunie 6, 2017 de znecula Link spre comentariu
viopa Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 (editat) Da merge perfect. Debitul de aer e mai mare. Am si compresor si pompa de vacuum facute cu motor de AC. Dar tot un compresor modest ramane. Marele avantaj este lipsa zgomotului. Poate fi folosit pentru un aerograf, un pistol de capsat sau in reprize scurte chiar un pistol de vopsit normal. Stima. Se poate ceva poze cu lucrarea facuta? Multumim! Editat August 7, 2017 de viopa Link spre comentariu
briobit Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Motorul meu este din masina de facut gheata si merge bine merci la ce am nevoie in casa. Scrie ca duce 10 bari dar in butelie ( o fosta butelie de freon) nu trec de 6. Link spre comentariu
dany_cta Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Daca tot se continua discutia despre compresoare silentioase, pun un filmulet de ieri pe care l-am pus si in alta parte pe forum, doar ca sa arat zgomotul compresorului. Se aude un zumzait in fundal, mai usor de auzit la sfarsit. Zgomotul total in zona este cam ca la o imprimanta sau doar un pic mai tare, zgomotul aerului care iese din furtun la 0.5bari acopera zgomotul compresorului. Compresorul este cam la 1metru de aparatul de filmat. Link spre comentariu
znecula Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Se poate ceva poze cu lucrarea facuta? Multumim! Nu mi-e permis sa pun poze aici. Incerc cu tinypic. Din pacate nu merge nici asta. Mai incerc maine. S-a mai intamplat sa nu mi le incarce. Daca-mi trimiti o adresa de mail, ti le trimit direct. Stima. Link spre comentariu
viopa Postat August 12, 2017 Partajează Postat August 12, 2017 Bine, se rezolva. Link spre comentariu
validae Postat August 12, 2017 Partajează Postat August 12, 2017 Încărcați-le aici: http://imgur.com/upload Nu am avut probleme de când îl folosesc. Link spre comentariu
znecula Postat August 12, 2017 Partajează Postat August 12, 2017 Multumesc! Asta este. http://imgur.com/a/o5b5d Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum