Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte VTP

radue

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

7

• CBI

4

• VTP

3

• Jamaicanu

2

Top autori în acest subiect

Salut,Am nevoie urgent de planurile unei incinte vtp cu difuzor de 10" :smt006 Multumesc anticipat.

Cu ce vrei sa echipezi incinta? e important. poate ca wooferul nu se potriveste!
Link spre comentariu

Pai pentru inceput am zis sa incer cu un dif oarecare de 10", pentru ca deocamdata nu vreau sa fac nimic serios...si din cauza aceea am cerut si proiectul pt ca acolo stiu ca sunt date si difuzoarele necesare si schema filtrului.acest difuzor il am pe acasa, e de 10" si de aceea mi-am zis sa incerc prima data cu el...problema este ca nu stiu absolut nimic despre el ( in afara de ce scrie pe el bieninteles ) : Atto KSW-1021, 220 Peak Power, 8 ohmi...cam atat, o sa pun si o poza cu el in cateva zile aprox.

Link spre comentariu

Am reusit sa fac rost de proiectul cu dif de 8"http://img156.imageshack.us/img156/3866/boxavtpug2.png@VTP ce difuri recomanzi, eventual si vre-o schema pentru filtru...

Pentru 8" iti recomand 8PW3+PCT 300.Pentru ele am dat proectul in Tehnium si este probat.Pentru Atto nu-ti pot face nici o recomandare ptr.ca nu am datele lui. In plus, fiind mare, probabil necesita functionarea pe 3 cai!Avand in vedere ca incinta in sine necesita munca, mai bine faci ceva terminat de la cap la coada, decat "ceva"!Pentru 10" iti recomand HP10W+ driver. Eu nu recomand decat ce am lucrat si testat.
Link spre comentariu

Am inteles.Totusi in legatura cu 8pw3 ? Se mai aduce in ro ? ca nu am mai vazut pe nicaieri ...Si pt HP-10W ce driver ar merge ? CU un tweeter ( ma refer la pht408 ar functiona corect sau nu ati probat ?

Link spre comentariu

Am inteles.Totusi in legatura cu 8pw3 ? Se mai aduce in ro ? ca nu am mai vazut pe nicaieri ...Si pt HP-10W ce driver ar merge ? CU un tweeter ( ma refer la pht408 ar functiona corect sau nu ati probat ?

L-am probat cu un driver cu calota de titan, nu mai retin tipul, dar merge perfect. am sa ma uit si o sa te informez. Daca Dan Nita nu mai are 8PW3 si PCT 300 sau driverul in cauza, imi spui si le eliberez pe ale mele!
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Ma intereseaza cum e mai usor sau mai bine, sau stiu eu cum e recomandat sa fie prinse acele placi din interiorul incintei VTP: cu holsuruburi sau cu stuturi din lemn ??? Sper sa fi postat bine

Link spre comentariu

La Multi Ani si sanatate (ca-i mai buna decat toate) celor de pe forum si D-lui Mateescu care vad ca mai arunca un ochi sa vada ce au mai mesterit Snake era cu hp10W si pht407(407n) ala cu calota de titan care nu se mai fabrica(pacat ca urca pana la 20mii si suna belea)Si eu zic sa nu piezi timpul cu atto-ul ala ,de asemenea nici cu altele(sal,YC,BM....) pt ca 'suna demential',adica nu se distinge nimic in afara de o huruiala pe la 70 si vagauna din medii

Link spre comentariu

Am eu proiectul pt 10'' ,de fapt am mai multe :smt005 .In legatura cu pct-ul daca nu ai ascultat pana acum si din ce am citit pe aici tu ai wn cu pa-d,e,daca iti place cum suna pad,bmd si restul ramai tot pe ceva asemanator pt ca pct-ul este ceva mai soft, mai de casa,sa nu deranjeze(a nu se intelege ca-i 'prost',suna demential eu am multicanal chiar cu el),dar pe muzica de calitate ridicata,mai ales tot ce tine de intrumente reale,'live',percutie,cinel este mai 'linistit' .La fel se intampla si cu pa800,sph,visaton si restul.In vtp doar cele profi suna excelent pe bas midbas

Link spre comentariu

Momentan nu mai am fonduri.In legatura cu atto stiu ca "suna demential"...doar e atto.Ideea era ca statea degeama si vroiam sa vad daca pot sa-i gasesc o intrebuintare.Daca poti sa-mi dai proiectele pe 10" ar fi foarte bine, daca nu ar trebui sa le "proiectez" eu.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări