Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automat Secvential cu PIC16F877A

EFTIMIE

Postări Recomandate

Despre nimic,nu mi se pare nimic deplasat in a cere o plata pt o munca depusa,doar ma interesa cam cat ar costa sa scrieti un soft,deoarece s-ar putea sa am nevoie in viitor de asa ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bercioiu

10

• EFTIMIE

10

• vcdec

6

• marius_3004

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Despre nimic,nu mi se pare nimic deplasat in a cere o plata pt o munca depusa,doar ma interesa cam cat ar costa sa scrieti un soft,deoarece s-ar putea sa am nevoie in viitor de asa ceva.

Depinde de complexitate... De la 50 de Euro in sus. :freaza:
Link spre comentariu

Asta pt ca e saracie in Ro, in mod normal pretul pleaca de la 200eur si ajunge la peste 3000, depinde de complexitate si de profitul/economia pe care i-o poate aduce beneficiarului. Deasemenea de responsabilitatea pe care o poarta programatorul intr-o astfel de prestatie...Este munca intelectuala, nu prea intra in mentalitatea romanului a plati asa ceva... gen licente samd.Dar aici e forum si ne ajutam reciproc :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări