marius_3004 Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Despre nimic,nu mi se pare nimic deplasat in a cere o plata pt o munca depusa,doar ma interesa cam cat ar costa sa scrieti un soft,deoarece s-ar putea sa am nevoie in viitor de asa ceva. Link spre comentariu
bercioiu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Despre nimic,nu mi se pare nimic deplasat in a cere o plata pt o munca depusa,doar ma interesa cam cat ar costa sa scrieti un soft,deoarece s-ar putea sa am nevoie in viitor de asa ceva.Depinde de complexitate... De la 50 de Euro in sus. Link spre comentariu
vcdec Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Asta pt ca e saracie in Ro, in mod normal pretul pleaca de la 200eur si ajunge la peste 3000, depinde de complexitate si de profitul/economia pe care i-o poate aduce beneficiarului. Deasemenea de responsabilitatea pe care o poarta programatorul intr-o astfel de prestatie...Este munca intelectuala, nu prea intra in mentalitatea romanului a plati asa ceva... gen licente samd.Dar aici e forum si ne ajutam reciproc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum