dem3ntor Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Salut!Am o pompa care nu mai trage apa. cred ca trage aer pe la presetupa, dar nu pot sa scot fulia.am scos piulita dar fulia nu vrea sa iasa neam.are un mic joc sus-jos dar nu iese,are un stutz care o impiedica sa se roteasca,aveti idee cum scot blestemata ai de fulie, intreaga? Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Spray degripant si multe ciocane date cu simt de rapundere, alta varianta n-ai. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 am dat cu wd40, are un mic joc, dar se opreste de parca s-ar termina "canalul" acela care se vede in poza.ma gandeam ca trebuie tras si rotit, ca si cum ar avea vre-un cot.... imi e frica sa nu sparg fulia aia din plastic...dupa ce o sa o sparg o sa descoper Link spre comentariu
sebi Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 daca are un mic joc isi va da drumul,trebuie sa mai insistati putin. Link spre comentariu
DREDD Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Am avut si eu problema asta, am reusit sa scot cu foarte mare greutate turbina folosind o surubelnita lata cu care am impins-o din spate. Din pacate mi-a lasat niste urme in bucsa de alama, asa ca trebuie grija mare. Oricum pompa nu o mai pot folosi, avand corpul fisurat, modelul este identic. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 pffff... aveti dreptate.nici nu ma gandeam ca ar fi crapat corpul pompei, eu credeam ca trage aer pe la semering caz inchis! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum