Vizitator geoane Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Salut! Am 2 boxe si nu stiu ce statie audio imi trebuie pentru ele. Am desfacut-o pe una iar pe magnetul difuzorului de bass nu scrie decat 8 ohmi diametrul membranei fiind de 18 cm. In interiorul boxei mai e o placuta care face legatura intre difuzoare pe care scria TL-801,Cr0ssover Network 3WAY 12dB/oct. Ce ma sfatuiti? Link spre comentariu
George Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Sunt incinte inchise sau bassreflex (cu deschidere)? Link spre comentariu
Vizitator PetruV Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Iti recomand cel mult 30w de ex tda2050 sau un lm1875t ca amp;ificator,Ca la putere maai mare sa putea sa se chinuie difuzoarele reducandule durata de viata si calitatea de sunet Link spre comentariu
Vizitator geoane Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Cu deschidere ...le pot face o poza...ca sa iti faci o idee Link spre comentariu
Vizitator geoane Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 unul de 2x40W ar mere sau de 2x30W ar fi ideal? Link spre comentariu
George Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 @geoane Crossoverul TL-801, de care zici tu, stiu ca e un kit care se gasea in comert. Ziceai ca pui o poza cu boxele. Link spre comentariu
Vizitator geoane Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Sunt facute acasa nu sunt cumparate.. Link spre comentariu
George Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Banuiam eu ca sunt home made. Incearca cu un amplificator de maxim 30-40 W. Si ia-le usor, la inceput pe volum mic si studiaza-le "comportamentul", vezi daca distorsioneaza si cat de mult, cat de tare se misca difuzorul de bas etc. Daca nu-s probleme mai poti creste apoi putin cate putin volumul pana la un nivel confortabil de auditie. Si nu baga prea mult bas in ele. Link spre comentariu
Vizitator geoane Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Mersi mult. O sa testez sa vedem ce iese... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum