Vizitator ursutvg Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Buna tuturor!Am o mica nelamurire. Am cautat unpic pe internet si am fost si la ceva magazine de specialitate din orasul meu insa nimei nu ma prea ajutat in problema mea. Ceea ce imi trebiue mie este o mufa jack mama de 3.5mm cu un fel de contac in ea pentru a sesiza cand este introdus un cablu in ea si cand nu. Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Vezi ca au la TME o gramada, pui la filtre ceea ce vrei tu si iti apar acolo.Nu pun link-ul aici pentru reclama. Link spre comentariu
Vizitator ursutvg Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Nu prea is in domeni si imi este cam greu sa inteleg ce vrei tu sa zici. Vreu insa sa ma asigur ca ai inteles ce imi trebuie mie. Este vorde despre o mufa jack stereo din aceea cum sa gasesc in majoritatea telefoanelor, de 3.5mm. Problema este ca nu ma pot atinge de cele 3 fire ale mufei. Imi trebie un alt contact unde o sa foie nevoie sa ajung cu 12v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum