GeoMar Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Nici cablajul tau nu arata rau, ai prins "mersul" destul de repede cand te-am invatat Sprint Layout. Esti pe drumul cel bun, felicitari pentru realizari. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Am uitat, placa LCD pentru "UNIVERSAL BATTERY CHARGER" este si ea 95% desenata. Link spre comentariu
valica Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Da frumos si util proiect, l-as face si eu daca as avea timp si spatiu , poate faceti mai multe kituri, sunt sigur ca ar fi doritori sa-l cumpere, eu unul mi-as dori. Link spre comentariu
winston Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 deci am mai...spus...... la pretu ala ...nu merita desi am facut cablaj nou ....pt mine dar..... ma mai gandesc... Buna GanMark,As vrea sa fac si eu acest incarcator universal dar cu cablajul expus de tine,pe o singura placa. Daca ma poti ajuta cu un fisier eagle sau sprint layout, iti voi ramane recunoscator. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 din pacate tot pe 2 cablaje e proiectat.....si al meudoar ca partea cu LCD inca nu e finalizat e mai simplu , practic cand se monteaza intr-o carcasa..... Link spre comentariu
winston Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Multam de raspuns,cat despre fisier....e greu dar nu imposibil,eu am gasit unde-dar e "secret"Cat despre ce si cum se facerog a se vedea si "edaboard-forum" cu univ. bat .charger Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 nici la mine nu e finalizat......si nu e secret fisierul,doar ca e de verificat si finisat putin...... Link spre comentariu
winston Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 http://www.ucontrol.com.ar/forosmf/proy ... ersal/210/ Aici gasiti in detaliuy proiectul explicat precum si pcb-ul pe o singura placa(asta ca sa nu mai fie secret. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 foarte interesant proiectul....mai ales ca e pe o singura placa....si aici se poate elimina ceea ce nu ne intereseaza,deja sunt pe ganduri de a modifica cablajul....multumim pentru bunavointa postarii cablajului etc.... Link spre comentariu
winston Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Da,si eu vreau sa multumesc celui care a deschis thread-ul si celor care vor posta un pcb personal,etc... Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 am retusat putin placa de baza.....ca sa vina LCD suprapus peste el aseara am desenat panelu' LCD... azi am vrut sa printez dar cam cetos mi-a iesit la imprimare...[ se gata tonerul ] macar mai am timp pentru verificare / retusare [imghttp][/img] Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 anterior am atasat si placa de baza dar nu mi-a iesit.... adaug din nou .... [img ][/img] si necesarul de componente ...fara memorie si RS232 Necesarul de componente.pdf Link spre comentariu
winston Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Excelenta treaba ai facut GanMark-FELICITARI Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 incerc sa simplific si dupa cablaj cat mai mic....carcasa cred ca va ramane o enigma..... Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 off topic ! azi am facut rost de HP LaserJet 4000tn.......[ free ]sper saptamana asta sa realizez cablajul.....[ configurare retea ]@GeoMar , la cablajul cu LCD ai omis rezistenta de limitare la pin 15si R5 e de 10 ohm/15w , si eu am desenat pe cablaj ca 0,1/5w [ asa am avut in librarie.... ]in rest OK ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum