Remus Boila Postat Februarie 28, 2020 Partajează Postat Februarie 28, 2020 Bună ziua are cineva ultima versiune cu modificări a Domnului Voltus multumesc Link spre comentariu
spark Postat Februarie 28, 2020 Partajează Postat Februarie 28, 2020 @ VOLUS l-a pus la share in drive (de acolo nu se mai rataceste)__https://www.dropbox.com/sh/x4z5gzr6tcyy8xx/AABXmrpfoP6i5oGNoZBoQo4xa?dl=0 Link spre comentariu
adi pastor Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Ma poate ajuta cineva contra cost cu un pic programat? Eu am o problema cu jdm-ul meu si nu mai pot scrie cu el.Am vrut sa citesc un pic programat si la distrus.Am pus unul nou si am patit acelas lucru. Am comandat altul in China dar dureaza foarte mult. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Charly4015 Postat Aprilie 11, 2022 Partajează Postat Aprilie 11, 2022 Se que es un tema bastante viejo, pero encontre la web del creador del proyecto original (Felixls), e intente descargarlo de manera negativa, ya q no esta mas disponible, me ncanse de buscarlo en la internet tambien de manera negativa hasta que llegue aqui. Encontre el post, me lei las 33 paginas del mismo (lo cual me resulto sumamente interesante, a pesar q muchos de los enlaces y/o fotos ya no estan disponibles (no tengo idea porque) pero gracias GanMark, yo6pir y ROBERT78 pude conseguir los archivos. Asique lo realizare proximamente. Gracias una vez mas. Saludos desde Mendoza, Argentina Știu că este un subiect destul de vechi, dar am găsit site-ul creatorului proiectului original (Felixls) și am încercat să-l descarc degeaba, din moment ce nu mai este disponibil, m-am săturat să-l caut pe internet tot degeaba, pana ajung aici . Am gasit postarea, am citit toate cele 33 de pagini ale ei (care mi s-a parut extrem de interesante, in ciuda faptului ca multe dintre link-uri si/sau fotografii nu mai sunt disponibile (habar nu am de ce) dar multumesc GanMark, yo6pir si ROBERT78 fiindcă am putut obține fișierele Așa că o voi face în curând. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Va salut, Sunt in cautarea unui incarcator 'universal' si inca nehotarat intre varianta domnului Voltus si un imax B6(cel putin deocamdata pe astea le-am gasit). De incarcat nu am decat LI-ION 18650 si NI-MH varianta AA sau AAA, dar nu strica sa fie si alte variante disponibile in viitor. Imi puteti da un sfat care varianta ar fi mai buna? Din ce inteleg varianta de fata nu are si incarcare balansata, corect? Este un dezavantaj major pentru li-ion? Pentru imax B6 vad ca sunt variante originale si mai putin originale La chinezi am gasit si original in jur de 200-240 ron. La noi nu am gasit sub 300 ron. Aveti careva, varianta fake? Sunt probleme cu aceasta? Varianta fake se gaseste si la noi pe la vreo 160 ron. Sau daca aveti vreo alta varianta, va rog sa-mi spuneti. Nu as vrea sa cheltui mai mult de 200-250 ron, indiferent de varianta. Multumesc Link spre comentariu
PINTI Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Eu am cumparat asa ceva si sunt foarte multumit. Incarca separat fiecare acumulator. Are indicator digital al gradului de incarcare pentru fiecare acumulator. Incarca acumulatori AAA, AA, C, D si 9V. https://www.emag.ro/incarcator-varta-universal-pentru-acumulatori-1-2v-ni-mh-aaa-aa-c-d-9v-57688/pd/DGZ7RDMBM/?ref_id=120972 Link spre comentariu
dan_b11 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 E un plus fata de ce am acum care nu stie sa incarce decat cate doi elementi NI-MH, pereche, insa as vrea ceva care sa stie si li-ion. Multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Bun dar scump: https://www.skyrc.eu/skyrc-mc3000-universal-charger-analyzer-lipo-lifepo4-18650-eneloop-nimh-nizn-p-271.html Vedeti si LiitoKala Lii-600 / BT-C3100 / NITECORE D4 ... Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Eu folosesc Nitecore D2. https://charger.nitecore.com/product/d2 Singurul inconvevient este curentul maxim de 500mA pe canal. Are 2 trepte selectabile de 300 si 500mA si recunoaste automat tipul de baterie conectata . Link spre comentariu
woodyteo Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 (editat) Eu îl am pe ăsta de câțiva ani https://www.emag.ro/incarcator-acumulatori-opus-bt-c3100-v2-2-intelligent-digital-lcd-multifunction-charger-4-sloturi-smokemania1256/pd/DRSQH3MBM/ Merge și își face treaba foarte bine. Încarcă acumulatorii doar separat, nu pachet de acumulatori. Găsești pe alte site-uri și mai ieftine. Editat Octombrie 20, 2023 de woodyteo Link spre comentariu
kinderu56 Postat Octombrie 22, 2023 Partajează Postat Octombrie 22, 2023 https://www.olx.ro/oferte/q-incarcator-turnigy/#256658916 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 23, 2023 Partajează Postat Octombrie 23, 2023 Incarcatorul din stanga masoara si rezistenta interna a acumulatorilor. Astea le am eu, le-am cumparat din necesitate. Xtar VC4 este cel mai ieftin, 100 lei fara transport. Daca ar fi dupa mine, mi-as lua asta de mai jos: Mi-a placut si asta de la ISDT, stie sa incarce mai multi acumulatori inseriati: Batnalyzer nu-l recomand, este foarte limitat si pe deasupra este si foarte lent. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Octombrie 24, 2023 Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Multumesc pentru informatii. Cred ca am de unde alege acum Probabil o sa merg pe o varianta care stie sa incarce si acc inseriati gen imax b6, turnigy sau ISDT. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 24, 2023 Partajează Postat Octombrie 24, 2023 (editat) ISDT nu incarca pachete de acumulatori legati in serie. Simultan poate testa doi acumulatori, pentru fiecare acumulator afiseaza mai multi parametri, inclusiv un grafic al ciclului de test. Graficul ciclului de test a unui acumulator defect, in prima fotografie: Nu stiu ce ciudatenie de defect este, nu-mi dau seama in ce fel poate fi defect acel acumulator. Din aprox 150 acumulatori recuperati, trei prezentau acest tip de defect. Asa arata graficul unui acumulator bun. Editat Octombrie 24, 2023 de Ovidanie Link spre comentariu
dan_b11 Postat Octombrie 25, 2023 Partajează Postat Octombrie 25, 2023 Modelul C4, nu incarca acc inseriati, e adevarat. Insa vad ca sunt de la ISTD si modele care stiu, de exemplu ISDT P10. Am gasit si alte modele de la ISTD insa cam depasesc bugetul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum