Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Universal Battery Charger

nicnec

Postări Recomandate

saptamina viitoare incerc sa fac rost de o bobina mai mare ca valoare si om vedea..multumesc pentru safturi si revin saptamina viitoare cu detalii

Link spre comentariu

am dat de cap cumva de ce nu vroia sa incarce aveam irf9530 defect dar totusi cu ultmul  firmaware nu functioneaza doar cu firmaware felix charger

trebuie facute ceva modificari hardware pentru softu nou???

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Posted Image 

Scuze ca sunt off topic dar am nevoie de ajutorul vostru. Cat e netu' de mare nu gasesc instructiunile de folosire pentru incarcatorul din foto. Este modelul ''Thunder T6  Balance''.  Ma puteti ajuta?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

a rebobinat cineva un tor galben ( ca cele din surse PC) ?????

am incercat si eu dar torurile din surse nu se potrivesc la marime cu cele din catalog

tor sursa pc---OD=23mm(0.905")_____ID=14mm(0.551")_____H=10mm(0.393")

din catalog cea mai apropiata marime este T-94-6 (tor amidon yellow)

daca cineva a rebobinat un tor sa-mi spuna si mie datele (am pregatit deja CuEm=0.8mm)

mutumiri cu anticipatie__o zi buna

Link spre comentariu

Depinde în ce catalog te uiți. Dacă te uiți la Arnold Micrometals o să găsești T95-26B foarte apropiat ....

Nu e absolut niciun motiv ( dimpotrivă ) să credem că toate torurile alea provin de la același producător.

EDIT Cele de pe site-ul amidon par foarte asemănătoare .... Posibil , până la urmă , să fie același lucru . AL pare însă exprimat în unități ciudate  ( 600 în loc de 60nH/sp)

Cel mai sigur , pune pe el 10 spire - să zicem - și măsoară-i inductanța . de aici o să deduci AL și apoi materialul.

Editat de UDAR
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Stiu ca nu s-a mai postat de mult dar doar acum m-am apucat sa fac si eu acest incarcator. Am folosit pcb puse pe site de GanMark (multumesc). La punerea in functiune pe ecranul LCD imi apare doar o linie (cea de sus) si acolo doar acele patratele.  Problema este ca am luat un pic 16F887 si nu 877, sa fie din aceasta cauza, trebuie ceva modificari? Am verificat pcb, am schimbat cablul ce duce la LCD, am rescris pic, am schimbat pic, am schimbat LM358, am verificat feturile, nu am reusit nimic. De asemenea nu se aprinde lumina LCD decat daca ating cu mana contactele potentiometrului de reglaj (5K). Va rog un sfat!! Multumesc anticipat pentru orice idee!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări