ROBERT78 Postat Mai 30, 2015 Partajează Postat Mai 30, 2015 saptamina viitoare incerc sa fac rost de o bobina mai mare ca valoare si om vedea..multumesc pentru safturi si revin saptamina viitoare cu detalii Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 am dat de cap cumva de ce nu vroia sa incarce aveam irf9530 defect dar totusi cu ultmul firmaware nu functioneaza doar cu firmaware felix charger trebuie facute ceva modificari hardware pentru softu nou??? Link spre comentariu
Voltus Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Sunt compatibile . Ce anume nu functioneaza ? Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 tot aceasi eroare imi da NO BATERY cu softu fix update 2x16 Link spre comentariu
hixpp02 Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Trebuie sa functioneze cu firmware-ul postat de Voltus, eu am incercat si merge mai bine decat cu cel a lui Felix. Link spre comentariu
yo6pir Postat Iunie 3, 2015 Partajează Postat Iunie 3, 2015 Trebuie sa functioneze cu firmware-ul postat de Voltus, eu am incercat si merge mai bine decat cu cel a lui Felix. Confirm si eu acelasi lucru. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Scuze ca sunt off topic dar am nevoie de ajutorul vostru. Cat e netu' de mare nu gasesc instructiunile de folosire pentru incarcatorul din foto. Este modelul ''Thunder T6 Balance''. Ma puteti ajuta? Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 http://www.nitrorcx.com/batterycharger.htm Poate ajută. Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 16, 2015 Partajează Postat Iunie 16, 2015 Cauta pe net Accucell 6 manual,e cam acelasi lucru ,vei gasi un manual .pdf Link spre comentariu
spark Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 a rebobinat cineva un tor galben ( ca cele din surse PC) ????? am incercat si eu dar torurile din surse nu se potrivesc la marime cu cele din catalog tor sursa pc---OD=23mm(0.905")_____ID=14mm(0.551")_____H=10mm(0.393") din catalog cea mai apropiata marime este T-94-6 (tor amidon yellow) daca cineva a rebobinat un tor sa-mi spuna si mie datele (am pregatit deja CuEm=0.8mm) mutumiri cu anticipatie__o zi buna Link spre comentariu
UDAR Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 (editat) Depinde în ce catalog te uiți. Dacă te uiți la Arnold Micrometals o să găsești T95-26B foarte apropiat .... Nu e absolut niciun motiv ( dimpotrivă ) să credem că toate torurile alea provin de la același producător. EDIT Cele de pe site-ul amidon par foarte asemănătoare .... Posibil , până la urmă , să fie același lucru . AL pare însă exprimat în unități ciudate ( 600 în loc de 60nH/sp) Cel mai sigur , pune pe el 10 spire - să zicem - și măsoară-i inductanța . de aici o să deduci AL și apoi materialul. Editat Iulie 20, 2015 de UDAR Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Eu am pus acea bobina nemodificata si merge perfect de un an. Link spre comentariu
spark Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 OK_multam de raspuns Link spre comentariu
betinelu Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Stiu ca nu s-a mai postat de mult dar doar acum m-am apucat sa fac si eu acest incarcator. Am folosit pcb puse pe site de GanMark (multumesc). La punerea in functiune pe ecranul LCD imi apare doar o linie (cea de sus) si acolo doar acele patratele. Problema este ca am luat un pic 16F887 si nu 877, sa fie din aceasta cauza, trebuie ceva modificari? Am verificat pcb, am schimbat cablul ce duce la LCD, am rescris pic, am schimbat pic, am schimbat LM358, am verificat feturile, nu am reusit nimic. De asemenea nu se aprinde lumina LCD decat daca ating cu mana contactele potentiometrului de reglaj (5K). Va rog un sfat!! Multumesc anticipat pentru orice idee! Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 ai reglat contrastul din acel semireglabil? lumina se aprinde cand pui mana?e ceva in neregula pe acolo , niste poze sunt binevenite sa vedem si noi ce e in neregula Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum