Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Universal Battery Charger

nicnec

Postări Recomandate

nu am avut timp sa-i pun un radiator , merge fara stres si 2-3 ore

dar incearca cu un radiator care iti incape pe pcb

preferabil unul mai mic sub regulator sau in picioare, loc este

Link spre comentariu

da asa e cu meniul.....dar te obisnuesti

schema e conceputa cu memorie dar nu este hex sau va fii in viitor

dar si asa , cred ca tot trebe sa butonezi in meniu doar ca memoreaza ultima incarcare , capacitate /curent / celule etc

parerea mea.....

Link spre comentariu

Salutare eu am folosit un incarcator de doi bani pentru suport R6/R3/R22 si am pus un comutator dublu pentru alegerea regimului de incarcare 2+2 celule in serie sau 4 am atasat si schema lui :)

Am modificat putin cablajul domnului GanMark sper sa nu se supere, am adaptat pentru diode de putere cu capsula to220 si toate capsule la acelasi radiator sau doua separate.

post-175986-0-13068700-1425076536_thumb.jpg

cablaj1.pdf

cablaj2.pdf

Link spre comentariu

ingenios realizat , eu inca nu am ajuns sa adaptez un comutator

desi o sa fie nevoie

nu ma supar pentru modificare cablaj

doar rezolvam fiecare dupa necesitatile noastre...

LE. sunt doar un simplu user......

Link spre comentariu

Buna seara! M-ar interesa si pe mine sa construiesc acest incarcator, insa nu-l vreau atat de complex, in sens ca vreau sa-l folosesc doar pentru baterii cu Pb. Va rog mult sa-mi explicati si mie de la ce sa incep pentru a modifica codul sursa, pentru a-l tine "curat", doar pentru varianta SLA? Am MikroC, Proteus, dar nu nu reusesc in nici un fel sa compilez programul sursa(detin fisierele de la autorul spaniol). :84  Sunt incepator in ceea ce tine de microcontrollere. Va rog, careva indicii, ca prind repede firul. Multumesc!

Link spre comentariu

Vreau sa-l fac pentru tatal meu, problema e in el ca poate incurca itele. In ceia ce tine de hardware caut alti trazistori, dar nu gasesc cu Ciss mic. Desigur ca si Inductorul de intrare il voi recalcula. Ar fi perfect, daca il duc la 8A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări