GanMark Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 am si eu 3 buc ( cu 4 si 5 pini parca ) , le caut si poate fac ceva incercari..... Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 (editat) cam se incalzeste , dar un radiator mai ajuta la disipare azi am observat si eu pe spatele cablajului Editat Februarie 27, 2015 de GanMark Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 nu am avut timp sa-i pun un radiator , merge fara stres si 2-3 ore dar incearca cu un radiator care iti incape pe pcb preferabil unul mai mic sub regulator sau in picioare, loc este Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 si se mai incalzeste ? coolerul doar cand dai curent de incarcare mai mare......... care soft folosesti ? Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 da asa e cu meniul.....dar te obisnuesti schema e conceputa cu memorie dar nu este hex sau va fii in viitor dar si asa , cred ca tot trebe sa butonezi in meniu doar ca memoreaza ultima incarcare , capacitate /curent / celule etc parerea mea..... Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 cred ca , in functie de celule legate in paralel.....sau serie tensiunea o afiseaza deja la incarcare reglezi din meniu capacitatea aku si curentul de incarcare Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 eu am incarcat doar LiIon scos din laptop si SLA 6V.... mai testez si eu...... spor ! Link spre comentariu
csongore Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Salutare eu am folosit un incarcator de doi bani pentru suport R6/R3/R22 si am pus un comutator dublu pentru alegerea regimului de incarcare 2+2 celule in serie sau 4 am atasat si schema lui Am modificat putin cablajul domnului GanMark sper sa nu se supere, am adaptat pentru diode de putere cu capsula to220 si toate capsule la acelasi radiator sau doua separate. cablaj1.pdf cablaj2.pdf Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 ingenios realizat , eu inca nu am ajuns sa adaptez un comutator desi o sa fie nevoie nu ma supar pentru modificare cablaj doar rezolvam fiecare dupa necesitatile noastre... LE. sunt doar un simplu user...... Link spre comentariu
csongore Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Se incarca in serie depinde cum ai comutatorul 2 sau 4 celule, eu pur si simplu am taiat partea cu transformator is am izolat contactele dupa asta am facut legaturile cu fire. Link spre comentariu
adryano Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Buna seara! M-ar interesa si pe mine sa construiesc acest incarcator, insa nu-l vreau atat de complex, in sens ca vreau sa-l folosesc doar pentru baterii cu Pb. Va rog mult sa-mi explicati si mie de la ce sa incep pentru a modifica codul sursa, pentru a-l tine "curat", doar pentru varianta SLA? Am MikroC, Proteus, dar nu nu reusesc in nici un fel sa compilez programul sursa(detin fisierele de la autorul spaniol). Sunt incepator in ceea ce tine de microcontrollere. Va rog, careva indicii, ca prind repede firul. Multumesc! Link spre comentariu
adryano Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Vreau sa-l fac pentru tatal meu, problema e in el ca poate incurca itele. In ceia ce tine de hardware caut alti trazistori, dar nu gasesc cu Ciss mic. Desigur ca si Inductorul de intrare il voi recalcula. Ar fi perfect, daca il duc la 8A. Link spre comentariu
Voltus Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Atentie! Codul nu este scris in MicroC ci parca SCC . Vezi ca specifica autorul ce limbaj de programare a folosit . Link spre comentariu
adryano Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Multumesc de atentionare, insa daca e scris in .c conteaza ce compilator se utilizeaza? Link spre comentariu
hixpp02 Postat Martie 2, 2015 Partajează Postat Martie 2, 2015 Cand incarca sau descarca intermitent cel rosu, cand este gata verde continuu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum