GeoMar Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Multumim de urari si vreau sa te felicit Geo pentru ca ai un talent deosebit in a proiecta cablaje; Felicitari si sarbatori cu bine! Multumesc frumos pentru urari, astept cu nerabdare proiectul NOU de ceas cu Atmega8 & DS1307,si cred ca ma incumet la proiectarea unui cablaj pentru el. Vreau si eu sa fac un ceas cu DS1307 & Atmega8 si eventual doi senzori de temp DS, unul IN altul EXT. Am sa postez in topicul tau ceva detalii, idei. Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Sarbatori Fericite si bine v-am regasit dragi colegi Link spre comentariu
dinoslmn Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Ca cititor curent al acestui forum doresc sa va transmit Sarbatori Fericite un An Nou plin de sanatate,fericire si implinirea celor mai nastrusnice vise (si proiecte.... .). Dino P.S Special pentru co-forumistul GeoMar. Mina de artist domnul meu.... Link spre comentariu
rosmarin Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Tuturor forumistilor LA MULTI ANI dumnealor si familiilor. Regret ca nu am avut posibilitatea mai timpurie in a va ura SARBATORI FERICITE, TUTUROR! Link spre comentariu
GanMark Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 SUPER realizat @geomar ! ca de obicei....profi ! am reusit sa testez diferenta intre hex-uri..... 1: felix charger......nu arata pe LCD temperatura si la SLA doar 12v 2:battery charger ......e ok....arata temperatura si pot incarca si bat de 6 v.... Un An Nou Fericit doresc la TOTI ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 SUPER realizat @geomar ! ca de obicei....profi ! am reusit sa testez diferenta intre hex-uri..... 1: felix charger......nu arata pe LCD temperatura si la SLA doar 12v 2:battery charger ......e ok....arata temperatura si pot incarca si bat de 6 v.... Un An Nou Fericit doresc la TOTI ! Multumesc pentru raspuns. La multi ani tuturor! Link spre comentariu
shakalu_76 Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Cred ca ai gresit. Ai incurcat hex-urile. Uita-te pe pagina 3 la pozele mele. Vezi cu ce mesaj booteaza si la pozele cand incarca.Va urez la toti UN AN NOU FERICIT. LA MUTI ANI colegi. Link spre comentariu
rosmarin Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 LA MULTI ANI tuturor forumistilor si cei care urmariti acest link Link spre comentariu
dinoslmn Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Buna dimineata stimati coforumisti. A vazut / are cineva o schema de egalizor de tensiune pentru incarcarea / descarcarea pachetelor de baterii Lipo , Lion Life etc. Ar fi o completare foarte utila la acest incarcator. Dino Link spre comentariu
awy1917 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Am gasit schema aceasta. Inca nu am realizat-o practic dar este destul de raspandita : http://electronics-diy.com/electronic_schematic.php?id=734 Link spre comentariu
armand Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Nu se compara nici pe departe cu "universal charger" asa ca iti recomand sa te gandesti bine. Link spre comentariu
GanMark Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 confirm celor spuse mai sus ..... e chiar un incarcator inteligent ! Link spre comentariu
awy1917 Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) Scuze, am uitat sa precizez ca am postat linkul http://electronics-diy.com/electronic_schematic.php?id=734 doar pentru partea de balansare a mai multor celule nu pe post de incarcator inteligent ... si ca raspuns la intrebarea lui dinoslmn. Editat Ianuarie 21, 2015 de awy1917 Link spre comentariu
hixpp02 Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 (editat) M-am apucat si eu de acest proiect, si pe acesta cale tin sa multumesc tuturor care au contribuit la realizare.Multumesc ! Editat Februarie 15, 2015 de hixpp02 Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 am pus de 22pF deoarece astea le aveam....ntc-ul , da , pe acumulator se punese monitorizeaza incalzirea acumulatorului in timpul incarcariila mine arata cam temperatura camerei... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum