Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung 5610 baterie

Vizitator mariusgelu

Postări Recomandate

Vizitator mariusgelu

Salutare tuturor!Am o problema in ceea ce priveste telefonul samsung s5610! L-am cumparat in decembrie 2012 de la orange pe auriu. In primele zile tinea incarcat cam 3 zile! Apoi am pus pe el o cartela de memorie de 8g dela kingston. Bateria tinea acum mai putin cam 48 de ore nevorbind decat cam 30 min pe zi, fara 3g, internet si alte prostii doar functia de voce.L am dus in service cu problema nu incarca (incarca cam 14 ore) si tine bateria putin! Dupa cinci zile il primesc inapoi cu un update de soft si curatare contacte! Il tin iar doua zile si se descarca total. Hotarasc sal duc iar in service unde sta 7 zile! e testat si imi zice ca nu are nicio problema!Ma pune sa imi schimb cartela de la orange ca poate ea este de vina! o schimb cand il primesc! Bateria avea doar o linie descarcata din full! NU ii pun memoria de 8 gb si il lasa sa vad daca se descarca rapid, nefacand nimic cu el decat vorbind, fara 3g net poze flme etc. ma tinut de luni seara pana miercuri dimineata la 10 vorbind ceva la el! deci e in regula! il incarc si ii pun memoria de 8gb!dupa o zi se descarca o linie din full! La acest moment ma aflu acum! Intrebare care vine firesc este: este posibil ca din cauza memoriei bateria sa nu tina cat ar trebui sa tina! Consuma memoria asa de multa energie? Astept raspunsul dumneavoastra va rog!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu neaparat memoria consuma atat, consumul e marit de accesarea repetata a memoriei in timpul folosirii telefonului.Aici cred ca e o problema de soft prost gandit.Daca nu cauti toata ziua prin poze si melodii aflate pe memorie, n-ar trebui ca ea sa fie accesata inutil.Dar probabil ca la tine este accesata de cate ori intri in meniu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări