Vizitator mihaisecara Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 buna cum pot conecta trei goarne cu compresor de 12 v fara a ma lega de contactul pentru claxon de la volan si de ce imi trebuie un releu Link spre comentariu
danielliviu Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Daca nu vrei sa le legi la acelasi buton ca si claxonul, atunci montezi un buton suplimentar undeva in masina.Releu ai nevoie deoarece acel compresor / goarne consuma mult mai mult curent decat suporta contactele unui simplu buton. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 eu puneam un buton care comuta de la clacson la goarne undeva sub bord si in cazu in care era cineva care ma stresa comutam si il speriam una buna cum spune colegu intradevar trebuie un releu pt a nu topi contactele intreruptorului Link spre comentariu
ggi Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Buna ! Cum pot conecta trei goarne cu compresor de 12 v fara a ma lega de contactul pentru claxon de la volan si de ce imi trebuie un releu ? Salut ! Le poti conecta cu un alt push-button sau printr-un comutator cum s-a zis mai sus. Releu iti trebuie doar daca mai ai nevoie de instalatia electrica a masinii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum