Vizitator Postat Iulie 14, 2006 Partajează Postat Iulie 14, 2006 copie e numai schema :rock: :rock: :rock: carcasa nu cred ca arata a amplificator :weedman: :weedman: :weedman: Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Iulie 14, 2006 Partajează Postat Iulie 14, 2006 Salut! Imi poti spune cum suna acest amplificator si la ce tensiune il alimentezi?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2006 Partajează Postat Iulie 14, 2006 cauta pe forum la poveraudio ''copie QSC'' ai tot ce vrei pe acolo 143 v CC se aude impecabil :supz: :supz: mi-e cam lene acum sa scriu din nou toata povestea http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=841 Link spre comentariu
Enigma86d Postat Iulie 15, 2006 Partajează Postat Iulie 15, 2006 Am vazut in poza o bobina pusa in paralel cu o rezistenta(probabil rezistenta de iesire). Nu cumva trebuia ca rezistenta sa fie bobinata cu sarma in loc sa fie puse una langa alta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 14 wiews?wtf.....toata lumea e in vacantza? :toimonster: Link spre comentariu
csl1131 Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 pai da ce crezi??? Link spre comentariu
Enigma86d Postat Iulie 17, 2006 Partajează Postat Iulie 17, 2006 Nimic nu conteaza, totul e sa sune bine, nu? Link spre comentariu
fum3z Postat Iulie 18, 2006 Partajează Postat Iulie 18, 2006 asa de curiozitate ...ce traf folosesti tu acolo???Cat e de groasa sarma aia?ce putere are? :smt003 ms Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 cine are sa imi dea si mie cablajul de la schema cu trei perechi de finali?Multumesc!!! Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 nu cred ca are sa iti dea cablajul (partea cu trasee) la aia cu 3 perechi, cum e schema si asezarea compinentelor de aici p.s. aia cu rosu e link Link spre comentariu
mosfet Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 Unde pot gasi 2SC5200 originali? Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 in iasi ti-as spune,dar daca nu esti din iasi,nu stiu.... capodimonte am vazut ca nu erau in capsulele originale care le facea toshiba, la vitacom cand m-am dus sa imi iau in iasi erau..falsi,in alte orase nu stiu ce sa zic, cu vitacom-ul,la conex probabil ca sunt adevarati,dar sunt ff scumpi... Aici este cum sa deosebesti falsurile de cele adevarate,daca nu stii deja... Link spre comentariu
mosfet Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 Ar fi o solutie sa comand direct de pe onsemi.com niste MJ-uri echivalente cu 2SC5200 ca si mostre, doar ca voi plati transportul vreo 80RON. Merita nu-i bai, doar ca pot comanda maxim 5 bucati din fiecare piesa, ceea ce nu-mi pica deloc bine, sunt prea putine.Ar fi cam scump un test, adica sa iau cate un tranzistor de la fiecare magazin si sa-l sparg.Nu-s din Iasi. Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 din cate stiu eu onsemi NU mai trimite in romania mostre de ceva timp...si in alta ordine de idei, la QSC-uri, le trebuie tranzistori cu cat mai mica capacitate proprie,cat mai mica cu atat mai bine, atat la finali cat si la prefinali...de ex intre finalii MJ15024/25 si 2sc5200/2sa1943, se simte diferenta la sunet,aproape insesizabila, dar daca esti f atent se simte diferenta, si capacitatile sunt cam max 200pF la 2sc si max 500pF la mj-uri...si nu trebuie sa il spargi,daca te uiti la pagina aia de mai sus ce am pus eu pe ea,la pozele alea imediat iti dai seama daca e sau nu fals, dupa ce scrie si mai ales dupa cum arata spatele,adica partea din metal din spatele tranzistorului...ar mai fii o posibilitate...daca iti trebuie sa iti iau eu si sa ti-i trimit prin posta,si ne intelegem cumva... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum