Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

copie QSC....

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

5

• mosfet

2

• Enigma86d

2

• Palade Vlad

1

Top autori în acest subiect

Am vazut in poza o bobina pusa in paralel cu o rezistenta(probabil rezistenta de iesire). Nu cumva trebuia ca rezistenta sa fie bobinata cu sarma in loc sa fie puse una langa alta?

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

in iasi ti-as spune,dar daca nu esti din iasi,nu stiu....

capodimonte am vazut ca nu erau in capsulele originale care le facea toshiba, la vitacom cand m-am dus sa imi iau in iasi erau..falsi,in alte orase nu stiu ce sa zic, cu vitacom-ul,la conex probabil ca sunt adevarati,dar sunt ff scumpi...

Aici este cum sa deosebesti falsurile de cele adevarate,daca nu stii deja...

Link spre comentariu

Ar fi o solutie sa comand direct de pe onsemi.com niste MJ-uri echivalente cu 2SC5200 ca si mostre, doar ca voi plati transportul vreo 80RON. Merita nu-i bai, doar ca pot comanda maxim 5 bucati din fiecare piesa, ceea ce nu-mi pica deloc bine, sunt prea putine.Ar fi cam scump un test, adica sa iau cate un tranzistor de la fiecare magazin si sa-l sparg.Nu-s din Iasi.

Link spre comentariu

din cate stiu eu onsemi NU mai trimite in romania mostre de ceva timp...si in alta ordine de idei, la QSC-uri, le trebuie tranzistori cu cat mai mica capacitate proprie,cat mai mica cu atat mai bine, atat la finali cat si la prefinali...de ex intre finalii MJ15024/25 si 2sc5200/2sa1943, se simte diferenta la sunet,aproape insesizabila, dar daca esti f atent se simte diferenta, si capacitatile sunt cam max 200pF la 2sc si max 500pF la mj-uri...si nu trebuie sa il spargi,daca te uiti la pagina aia de mai sus ce am pus eu pe ea,la pozele alea imediat iti dai seama daca e sau nu fals, dupa ce scrie si mai ales dupa cum arata spatele,adica partea din metal din spatele tranzistorului...ar mai fii o posibilitate...daca iti trebuie sa iti iau eu si sa ti-i trimit prin posta,si ne intelegem cumva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări