Vizitator tyc Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Am primit o poza a unei lampii si al carei bec nu stiu de cel fel e. Pe langa poza am aflat ca se aprinde incet iar dupa forma si aprinderea lenta ma conduce la concluzia ca e un bec cu vapori de mercur sau sodiu la inalta presiune .Ce vreau sa aflu e ce fel de lampa e ,ce caracteristici are gama din care face parte (sau chiar ea) ,eventual o desriere mai exacta in functionare -evident ,cine are/avut asa ceva.[attachment=0]20022013091.jpg[/attachment][attachment=1]20022013092.jpg[/attachment] Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Clar este un bec de inalta presiune cu vapori de mercur, cred ca stii ca manevrarea lui este extrem de periculoasa, de obicei astea se manuiesc in costume speciale.Numai numele lui trebuie gasit... Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 pare o lampa HID Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 @tyc iti functioneaza jucarioara aia ? Chiar ai putea sa ne luminezi si pe noi cu niste fotografii. Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 tot nu stiam ce sa-ti ofer "bonus"....lasa ca te lamuresti tu in curand . e un bec HID de 70W face lumina ca cat un halogen de 500Wmerge la 220Vca printr-o reactanta (bobina) dar la aprindere nucesita un "ignitor" special electronic, se initializeaza arcul cu 3..5 KV Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 @maxim_sedilec te tii de joaca cu inima Chiar as vrea sa vad cum lumineaza reflectorul ala pe intuneric, e raritate, poate ne si spune colegul @tyc daca si functioneaza. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 maxim_sedilec ,nu am vazut-o real ,numai poze -dupa forma balonului intern pare HID ,pana nu o vad in realitate nu-mi dau seama exact . Si geometria corespunde.@E_manuelNumai poze am primit .Partea becului alba poate proveni de la apa sau functionare . Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 E un HID. Poate fi de 75, 150 sau 250W. Eu am de 150W. Arata foarte bine becul (nu are nici o urma dubioasa): http://www.atlantalightbulbs.com/ecart/ ... LVANIA.htm Nu-i deloc raritate, sunt la HID-uri prin magazine... http://i1212.photobucket.com/albums/cc4 ... 400649.jpg http://i1212.photobucket.com/albums/cc4 ... 401655.jpg Pozele sunt nerelevante, trebuie vazut live Link spre comentariu
marius_3004 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Seamana a HID,eu am vazut doar de 400W cu soclu goliath,dar in interior cam asa arata.Cred ca totusi e led,doar nu scrie degeaba Leds pe carcasa Link spre comentariu
validae Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Leds nu trebuie sa insemne doar ,,leduri".Poate fi un nume de firma. Balonul acela de sticla nu si-ar fi avut rostul la un led chiar de putere.Ar fi avut un radiator si alta montura daca era led.E un bec cu descarcare in gaze mai degraba.HID Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 cam asa ceva e lampa Link spre comentariu
marius_3004 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Validae,glumeam Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Dr.L -acesta e de 150W si pot estima eficacitatea luminoasa la 65lm/W .Vreau sa inlocuiesc becul cu un becoled si la pnv trebuie sa merg dupa teorie . Pt mine nu as face modificarea dar clientul pe bani lui face ce doreste . Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Mai degraba 85lm/w (cand nu e uzat): 150W si 13.000 lm. Nu mai stiu siteul unde erau informatiile insaIntr-adevar n-are rost modificarea (cel putin din punctul de vedere al economiei, de orice natura ). Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 E vb de un om din inalta societate si acolo se pune accentul pe moda .Din cate stiu ,becurile HID nu se ard ,dupa un timp de n ore le scade puterea luminoasa cu m la % .Se prea poate sa fie uzat si atunci e chior ,oricum doreste un bec cu aprindere instant -acesta ajunge la maxim in 2' .La ale tale nu e la fel?Ma gandesc ca daca-i maresc tensiunea de aprindere la 27kV (sa zic) va fi mai aprig dar cu viata mult mai scurta si nu comercializez becuri HID .Revenind la faza cu aprinderea momentana ,banuiesc ca se doreste asocierea lampii cu un senzor PIR. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum