ipotexas Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 F-10 ar fi ceva legat de presostat. Am inlocuit presostatul dar acelasi defect. Masina trage apa nivel normal,incepe ciclul de spalare,motorul invarte,rezitenta incalzeste,etc. La vreo 5 minute evacueaza apa si afiseaza F-10. Ceva idei ? Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Dupa ce ai montat preostatul cel nou, ai reglat presiunea ? Link spre comentariu
ipotexas Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Dupa ce ai montat preostatul cel nou, ai reglat presiunea ?Ce presiune? Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Pe el sunt niste reglaje, numai bune pentru surubelnita, din alea reglezi cata apa sa primeasca la spalat. Link spre comentariu
gymy Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Verifica si curata bine contactele de la toate mufele.Am patit asa ceva si era un contact fals la o mufa. Link spre comentariu
ipotexas Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Pe el sunt niste reglaje, numai bune pentru surubelnita, din alea reglezi cata apa sa primeasca la spalat.Scuze Emanuel,nu vreau sa par nepoliticos dar cred ca esti pe langa meserie. Reglajele acelea sunt fixate in fabrica in mod automat ce rost are sa mai umbli la ele?Ah daca vrei sa mergi la ghici si sa dereglezi un presostat si apoi sa stai jumatate de zi pana reusesti sa/l reglezi inapoi poti sa umbli cu surubelnita pe la reglaje.In mesajul meu am explicat ca masina isi ia apa la nivel normal, nici mai multa nici mai putina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum