Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TURN-OFF PC

emil db

Postări Recomandate

Sunt novice in ale PC-ului si de aceia vreau sa ma ajutati in urmatoarea problema :A umblatcineva la el (banuiesc prin setari) si in momentul in care vreau sa-l inchid i-mi apare turn-off altfel decat inainte . Atasez imagini cu cele doua situatii prima cu cea actuala iar a doua cu cea de acum.Poate cineva sa-mi spuna unde trebuie sa umblu pt . a reveni la cea originala . MULTUMESC !

post-65005-139829583749_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emil db

6

• FLORIN IORDACHE

4

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru a schimba Classic Log Off Dialog Box, se procedeaza astfel:- se intra in control panel- se intra in User AccountsClick pe "Change the way log on or off", apoi bifeaza casuta numita:- Use the welcome screen.Se apasa Apply Options. Nu necesita restart.

Link spre comentariu

Daca vreti asa cum v-am atasat eu imaginea mai sus,atunci faceti in felul urmator : Dati clic pe start/ control panel/user accounts/Change the way users log on or log off si acolo trebuie sa aveti bifate doua chesti,adica 1: Use the Welcome screen 2 : Use Fast User Switching iar dupaia dati pe butonul Application Options ( Apply Options).

Va cer scuze daca nu am scris bn pentru eu am win.........in limba romana si eu v-am tradus in engleza ca poate dvs aveti wind........in limba engleza . Daca nu reusiti atunci ma anuntati si o sa va pun si niste imaginii cu ce trebuie sa faceti . :da

Succes !!

Link spre comentariu

Ok, deci dati pe start /control panel/ conturi utilizator / modificarea modului in care utilizatorii fac log on sau log off, iar acolo trebuie sa aveti bifate doua chesti,adica 1: utilizare ecran bun venit, 2 : utilizare comutare rapida utilizatori / Aplicare optiuni.

Va cer scuze pentru intarziere,dar a durat putin pana v-am scris. Daca nu reusiti atunci ma anuntati si maine o sa va pun si niste imaginii cu ce trebuie sa faceti . :da

O seara buna va doresc !!! Mult succes !!!

Link spre comentariu

Domnule Iordache am facut ceea ce mi-ati trimis dar cand ajung la etapa :modificarea modului... log on sau log of i-mi apare triunghiul galben cu semnul ! si-mi explica-citez :Serviciile client pt. NetWare au dezactivat ecranul Bun venit si Comutarea rapida intre utilizatori .Pt a restabili aceste caracteristici dezinstalati serviciile client pt. NetWare.Unde gasesc asa ceva ???

Link spre comentariu

Buna dimineata ! Pai asta optiune client........NetWare se activeaza si se dezactiveaza de la placa de retea.

Exemplu : dati click pe start / control panel / conexiuni in retea,iar apoi dati pe local area connection dati click dreapta si dati la propietati si acolo gasiti optiunea dorita de dvs,am uitat sa va spun ca dupa ce ii dezactivati optiunea client........NetWare trebuie sa-i dati ok .

Succes !! :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări