emil db Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Sunt novice in ale PC-ului si de aceia vreau sa ma ajutati in urmatoarea problema :A umblatcineva la el (banuiesc prin setari) si in momentul in care vreau sa-l inchid i-mi apare turn-off altfel decat inainte . Atasez imagini cu cele doua situatii prima cu cea actuala iar a doua cu cea de acum.Poate cineva sa-mi spuna unde trebuie sa umblu pt . a reveni la cea originala . MULTUMESC ! Link spre comentariu
emil db Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 O atasez si pe cea originala ca nu stiu ce s-a intamlat la prima postare . Link spre comentariu
emil db Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Nu stiu de ce nu pot posta si aceasta imagine dar cred ca stiti despre ce este vorba . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Buna seara ! Cred ca asa vreti sa va apara la inchiderea pc-ului,nu ?Astept !!! Link spre comentariu
E_manuel Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Pentru a schimba Classic Log Off Dialog Box, se procedeaza astfel:- se intra in control panel- se intra in User AccountsClick pe "Change the way log on or off", apoi bifeaza casuta numita:- Use the welcome screen.Se apasa Apply Options. Nu necesita restart. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Daca vreti asa cum v-am atasat eu imaginea mai sus,atunci faceti in felul urmator : Dati clic pe start/ control panel/user accounts/Change the way users log on or log off si acolo trebuie sa aveti bifate doua chesti,adica 1: Use the Welcome screen 2 : Use Fast User Switching iar dupaia dati pe butonul Application Options ( Apply Options). Va cer scuze daca nu am scris bn pentru eu am win.........in limba romana si eu v-am tradus in engleza ca poate dvs aveti wind........in limba engleza . Daca nu reusiti atunci ma anuntati si o sa va pun si niste imaginii cu ce trebuie sa faceti . Succes !! Link spre comentariu
emil db Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Va rog domnule IORDACHE sa-mi explicati in romana ca si la mine Windowsul este tot in limbaromana .Va multumesc dv. si celor care au dorit sa ma ajute ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Ok, deci dati pe start /control panel/ conturi utilizator / modificarea modului in care utilizatorii fac log on sau log off, iar acolo trebuie sa aveti bifate doua chesti,adica 1: utilizare ecran bun venit, 2 : utilizare comutare rapida utilizatori / Aplicare optiuni. Va cer scuze pentru intarziere,dar a durat putin pana v-am scris. Daca nu reusiti atunci ma anuntati si maine o sa va pun si niste imaginii cu ce trebuie sa faceti . O seara buna va doresc !!! Mult succes !!! Link spre comentariu
emil db Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Domnule Iordache am facut ceea ce mi-ati trimis dar cand ajung la etapa :modificarea modului... log on sau log of i-mi apare triunghiul galben cu semnul ! si-mi explica-citez :Serviciile client pt. NetWare au dezactivat ecranul Bun venit si Comutarea rapida intre utilizatori .Pt a restabili aceste caracteristici dezinstalati serviciile client pt. NetWare.Unde gasesc asa ceva ??? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Buna dimineata ! Pai asta optiune client........NetWare se activeaza si se dezactiveaza de la placa de retea. Exemplu : dati click pe start / control panel / conexiuni in retea,iar apoi dati pe local area connection dati click dreapta si dati la propietati si acolo gasiti optiunea dorita de dvs,am uitat sa va spun ca dupa ce ii dezactivati optiunea client........NetWare trebuie sa-i dati ok . Succes !! Link spre comentariu
emil db Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Multumesc Florin am rezolvat problema inca de aseara .Am gasit pe net un tutorial cu asa ceva .Sa auzim numai de bine !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum