Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 50W

slkslkslk

Postări Recomandate

Salut, are cineva o schema, pcb + pcb plantat? mi-ar trebui ceva pana la 2x50 W cu 2n3055 iar cablajul sa nu fie mare sa fie cat mai compact si sa functioneze pana la maximum 32v, iar impedanta intre 4 si 8 ohm multumesc frumos !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slkslkslk

7

• ronyku

3

• franzm

2

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

te pot ajuta cu ceva insa va trebui sa ai putina rabdare sunt realizate in creion, si schema si cablajul cu SDT 9204 la 40 V merge si la 32 V incintele mele sunt la 8 omiam testato si la 4 omi o noapte intreaga la banchetul unui nepots-a cam incins cei drept, da am iesit cu bine la limaninsa va trebui sa poti avea posibilitatea inperecherii Treu am ales 4 din 50 si sunt si la ora actuala tot acolo de vreo 10 anipentru nevoile mele a fost suficient.... cam asa arata jucaria cu piese accesibile generatia 2000- 2002

post-20626-139829583764_thumb.jpg

Link spre comentariu

este foarte posibil ca schema asta sa se gaseasca si pe forumintr-o varianta mai buna si mai detaliatapentru inceput atasez schema si cablajele fara asezarea pieselordaca vrei si asta chiar va trebui sa-mi dai ceva ragaz

Link spre comentariu

si restul schemei.... sper sa nu supar pentru dublarecablajele sunt realizate in oglinda ( canal stanga si canal dreapta )P.S. nu cred ca te ajuta cu ceva aceasta modificare pentru putere mai mare va trebui sa modifici si trafude fapt este nevoie de unul mai mare

Link spre comentariu

Va multumesc mult pentru ajutor, da as dori si asezarea daca puteti, nu este nici o problema daca dureaza, totul se face in timpP.S eu vreau sa pun altceva in interior deoarece amplificatorul a trecut prin prea multe modificari un canal merge prea tare unu prea incet se aud urat deja , e prea batran cablajul si sa fac altul lafel prea multa bataie de cap asa mai bine fac alte cablaje si le pun in acea carcasa, nu tin de functia loudnes mute sau mono care se gaseste pe aparat

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

nici o problema, nu ma grabesc deloc, va multumesc pentru ca doriti sa ma ajutati, eu vreau sa inlocuiesc partea de amplificare dintr-un amplificator electronica industriala 3220

In A3220 nu cred ca ai un radiator suficient pt 50 watti.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări