Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem sunet

relucavnic

Postări Recomandate

Am 2 intrebari si anume:1 Cum ar fii ca intr-un amplificator sa aven iesiri separate pentru dif de bass si driverul de inalte?Ar suna mai bine?Adica normal sa ai egalizare pe fiecare in parte?2 Ce este mai important mixerul sau croosoverul?Asta in principiul in care vrei sa pui muzica numai de pe laptop si sa mearga intr-un amplificator pentru un satelit si un bass nimic mai special.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

2

• doru77

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

1 Cum ar fii ca intr-un amplificator sa aven iesiri separate pentru dif de bass si driverul de inalte?Ar suna mai bine?Adica normal sa ai egalizare pe fiecare in parte?Ar fi bine. Se numeste ``bi-wiring``, dar trebuie ca si boxele sa functioneze pe acelasi principiu.

Link spre comentariu

1 Cum ar fii ca intr-un amplificator sa aven iesiri separate pentru dif de bass si driverul de inalte?Ar suna mai bine?Adica normal sa ai egalizare pe fiecare in parte?Ar fi bine. Se numeste ``bi-wiring``, dar trebuie ca si boxele sa functioneze pe acelasi principiu.

Off topic: imi place semnatura ta.Si acuma revenind la subiect eu vroiam sa imi fac un amplificator si anume pentru driver sa am 2 kit-uri cu 2n3055 iar pentru bas tda7294 punte. La bas o sa am un difuzor Blue Tech EW-1205 iar pe inalta COMP 34.O sa fie buna combinatia asta.?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări