miron1947 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Probabil comuta condensatori sau rezistente. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Daca voiau sa dea o scinteie la 2 ture trebuiau sa puna senzorul pe axa cu came. Sau un bistabil D in CDI.Vise .....N`are referinta! Grig Link spre comentariu
Vizitator lory961 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Probabil comuta condensatori sau rezistente.exact la asta ma gandesc si eu ar fi super ,da daca-l desfac adio garantie,si e capsulat,dar ma descurc eu,acuma tre sa-l dau jos de pe moped ca l-am prins deja Link spre comentariu
Vizitator lory961 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 salut am gasit altceva spune ca e Disponibil pentru toate scuterele LC şi scuterele AC,eu nu am auzit de asa ceva,vreau o parere sa nu dau banii degeaba ca e si cam scump. http://www.scutertuning.ro/turometru_ko ... 5/2017.htm Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Cred ca este mai ieftin sa-l desfaceti pe acesta de 80 lei, chiar daca pierdeti garantia, fata de 328 lei, cat costa acesta universal. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Dar cel actual, cum scrie ca se conecteaza la motocicleta?L-ati probat daca functioneaza(chiar cu indicatie eronata) asa cum scrie in prospect?Inainte sa-l desfaceti trebuie verificat daca modul luii de preluare a impulsului este compatibil cu instalatia scuterului. Link spre comentariu
Vizitator lory961 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Dar cel actual, cum scrie ca se conecteaza la motocicleta?L-ati probat daca functioneaza(chiar cu indicatie eronata) asa cum scrie in prospect?Inainte sa-l desfaceti trebuie verificat daca modul luii de preluare a impulsului este compatibil cu instalatia scuterului.buna seara, trebuie pus la bobina de inductie,eu l-am pus si arata putin,azi nu am avut timp ca am fost la munca,duminica o sa-l dau jos de pe scuter si-l desfac. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Spune ca functioneaza si cu bobina de inductie atacata de CDI(tensiunea este mai mare la CDI)? Link spre comentariu
bluey Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Nu poti monta un reed/senzor hall pe langa axul magnetoului si 4 magneti mici chiar pe axul acestuia?Sau pe alta piesa care se invarte cu turatia motoruluiNu am gandit-o prea mult dar ai avea 4 impulsuri la o rotatie.Stiu ca nu e o solutie asa inginereasca ca un multiplicator de frecventa dar ar putea sa functioneze. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Pentru a avea un numar similar de impulsuri cu un motor cu 4 cilindrii in 4 timpi, sunt necesare doua impulsuri pe tura, nu 4.Cu relee reed nu este o solutie la actionari rapide, dar scria D-l ca a gasit un turometru cu senzor hall si acela ar putea functiona cu acei magneti. Link spre comentariu
Vizitator lory961 Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 salut ,nu stiu daca turometrul meu e facut sa mearga la un sezor magnetic,cred ca la bobina are curent mult mai mare,fata de un magnet,parerea mea, se poate sa gresesc!!!! Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Nu conteaza curentul prin bobina, turometrul Dvs. sezizeaza o tensiune, traductorul hall nu se leaga la bobina, el sezizeaza prezenta campului unei pastile magnetice la trecerea acesteia prin apropierea lui. http://en.wikipedia.org/wiki/Hall_effect_sensor Acest principiu este utilizata si la vitezometrele de bicicleta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum