Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare turometru universal

Vizitator lory961

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

19

• Ion_Bumbu

3

• bluey

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator lory961

Probabil comuta condensatori sau rezistente.

exact la asta ma gandesc si eu ar fi super ,da daca-l desfac adio garantie,si e capsulat,dar ma descurc eu,acuma tre sa-l dau jos de pe moped ca l-am prins deja
Link spre comentariu

Dar cel actual, cum scrie ca se conecteaza la motocicleta?L-ati probat daca functioneaza(chiar cu indicatie eronata) asa cum scrie in prospect?Inainte sa-l desfaceti trebuie verificat daca modul luii de preluare a impulsului este compatibil cu instalatia scuterului.

Link spre comentariu
Vizitator lory961

Dar cel actual, cum scrie ca se conecteaza la motocicleta?L-ati probat daca functioneaza(chiar cu indicatie eronata) asa cum scrie in prospect?Inainte sa-l desfaceti trebuie verificat daca modul luii de preluare a impulsului este compatibil cu instalatia scuterului.

buna seara, trebuie pus la bobina de inductie,eu l-am pus si arata putin,azi nu am avut timp ca am fost la munca,duminica o sa-l dau jos de pe scuter si-l desfac.
Link spre comentariu

Nu poti monta un reed/senzor hall pe langa axul magnetoului si 4 magneti mici chiar pe axul acestuia?Sau pe alta piesa care se invarte cu turatia motoruluiNu am gandit-o prea mult dar ai avea 4 impulsuri la o rotatie.Stiu ca nu e o solutie asa inginereasca ca un multiplicator de frecventa dar ar putea sa functioneze.

Link spre comentariu

Pentru a avea un numar similar de impulsuri cu un motor cu 4 cilindrii in 4 timpi, sunt necesare doua impulsuri pe tura, nu 4.Cu relee reed nu este o solutie la actionari rapide, dar scria D-l ca a gasit un turometru cu senzor hall si acela ar putea functiona cu acei magneti.

Link spre comentariu
Vizitator lory961

salut ,nu stiu daca turometrul meu e facut sa mearga la un sezor magnetic,cred ca la bobina are curent mult mai mare,fata de un magnet,parerea mea, se poate sa gresesc!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări