NICA Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 va salut,am un laptop IBM codat si doresc sa-l decodez dar nu pot citi memo 24C08 cu pony prog.ce imi recomandati ? poate pony nu e bun pt asa ceva ? multumesc Link spre comentariu
popa ionut Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 va salut,am un laptop IBM codat si doresc sa-l decodez dar nu pot citi memo 24C08 cu pony prog.ce imi recomandati ? poate pony nu e bun pt asa ceva ? multumescce ai codat la el?parola pe bios? 24c08 merge cu pony. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Nu cumva e altfel de 24c08?Parca la IBM erau cu F care e cu totul alt tip de memorie. Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 am citit bin-ul cu IBM pass 2.1 Litenu am putut sa-l atasez decat in rar si va rog pt citire sa-i schimbati extensiamentionez ca acest calculator nu este furat,e cumparat de la un tiganrog cine ma poate ajuta cu deparolarea lui.memoria este 24 RF 08va multumesc Link spre comentariu
popa ionut Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Mi-a placut cum suna ..nu este furat de tine este furat de !##$%^^&$@##$@#% si tu l-ai cumparat de la &$#*^&*#%#$!!deci...eu zic sa cautati pe proprietar sa va zica parola e mai bine asa daca vrei parola citeste cum trebuie memoria aia si posteaza dump-ul corect, uite aici http://sodoityourself.com/hacking-ibm-t ... -password/ cum se face.. Modeartor edit: Nu mai face discriminari de persoane / stii tu la ce ma refer , la cele de rasa /specie, etc... Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 Mi-a placut cum suna ..nu este furat de tine este furat de &^@#$*^$#%^ si tu l-ai cumparat de la &$$@^%^*(%$!!deci...eu zic sa cautati pe proprietar sa va zica parola e mai bine asa daca vrei parola citeste cum trebuie memoria aia si posteaza dump-ul corect, uite aici http://sodoityourself.com/hacking-ibm-t ... -password/ cum se face..da ,si am dat 200 lei pe el.acum contez pe omenia tiganului cat sa-l caut pe proprietarul din italia.... am specificat de frica lui Vasile ca ma inchide... Link spre comentariu
popa ionut Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Citeste corect memoria ai sa nu mai apara acolo textele acelea scrise la adresele 0x300 ,dupa ce bagi parola gresita nu iti afiseaza un cod ceva?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum