tranc3d Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 As vrea sa incep sa lucrez pe microcontrollere Atmel si cer ajutorul vostru pentru a-mi spune care este cel mai ieftin debugger pentru aceste microcontrollere care sa mearga fara probleme. Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Personal am Avr Dragon. Nu am avut nici o problema cu el dar mi se pare cam incet.Probabil un jtagice mk2 (sau clona ca e mai ieftina) ar fi mai ok. Acum, depinde si de bugetul tau.Apropo, vezi ca nu toate suporta debug. Pana la o anumita limita te poti descurca si cu emulatorul. Link spre comentariu
tranc3d Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Apropo, vezi ca nu toate suporta debug. Pana la o anumita limita te poti descurca si cu emulatorul.Te referi la microcontrollere? Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Da, la microcontrollere ma refer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum