Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VUMETRU Tesla CM 130

Vizitator sarmaluta

Postări Recomandate

Vizitator sarmaluta

Buna ziua tuturor!Detin un vumetru, cu leduri, provenit de la un magnetofon Tesla CM 130. Problema ar fi, ca nu stiu la cat se alimenteaza vumetrul si nici unde ar trebui legate firele de semnal si cele de alimentare. Daca este cineva binevoitor sa ajute, i-as ramane indatorat. E pacat sa ajunga la ghena. Nu aruncati cu rosii in mine pentru intrebarea stupida si nestiinta de care dau dovada. Va multumesc si o zi excelenta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gauss

4

• zal

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sarmaluta

Multumesc. Nu suna deloc a pisalogeala. Am descarcat schema aparatului, insa am intrat si mai rau in ceata. :jytuiyu N-am fost in stare sa-mi dau seama ce ma intereseaza. :bataie :cry:

Link spre comentariu

N-ai vreun amic electronist , sa te poata ajuta ? ... in manual e si schema electrica , si cablajul ... daca nu te descurci , mai bine sa te ajute cineva , sa nu creezi alte pagube ... cu scuze pentru pareri ...

Link spre comentariu
Vizitator sarmaluta

N-ai vreun amic electronist , sa te poata ajuta ? ... in manual e si schema electrica , si cablajul ... daca nu te descurci , mai bine sa te ajute cineva , sa nu creezi alte pagube ... cu scuze pentru pareri ...

N-am din pacate, ma gandesc ca totusi este ceva simplu doar ca sunt eu prea inapt. Vreau totusi sa nu raman la stadiul asta. Ca mica precizare: vreau sa montez vumetrul la alt aparat, magnetofonul nu-l am. In orice caz, incerc sa ma uit mai atent, daca risc sa stric ceva....omul din greseli invata. Apreciez sfatul oricum.
Link spre comentariu
Vizitator sarmaluta

Studiaza schema si montajul pe care-l ai ... apoi pune intrebari ...

o mica lamurire as dori: pe placuta vumetrului, pct. 28 ar trebui sa fie 12+ , iar pct. 33 sa corespunda nul. corect?
Link spre comentariu
Vizitator sarmaluta

Multumesc amandurora pentru raspunsuri. O sa ma intorc cel mai bine la teorie, unde exista hibe majore, iar partea practica a electronicii o las altcuiva care chiar se pricepe. Cum bine a zis cineva aici pe forum, electronica nu-i pentru oricine. Imi pare rau ca am actionat precum un bun roman si am sarit la treaba fara sa stapanesc fenomenul solid. Inca o data multumiri si scuze de bataia de cap cauzata. O seara buna va doresc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări