ODoru Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 am un webcam normal pentru pc cu mufa usb.Vreau sa il prelungesc si am taiat cablul si am vazut ca e ecranat.Chestia e ca as vrea sa il prelungesc folosind un cablu de ala de net utp.PROBLEMA ESTE ca cablu de la webcam este ecranat, cablu utp nu este ecranat.Ma deranjeaza cu ceva? Link spre comentariu
Selena Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Ce pot sa-ti spun sigur este ca eu am conectat camera la calculator prin cablu usb prelungitor (mufa mama/tata) cu lungimea de 4 metri, cumparat din comert si a functionat foarte bine. Nu trebuia sa tai mufa, e pacat. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Sper sa nu se supere initiatorul topicului,dar cum se poate prelungi un cablu usb cam 10 m?am inteles ca exista niste repetoare care se intercaleaza pe traseu,sunt eficiente?unde se gasesc? Link spre comentariu
ODoru Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Nu-i problema, am auzit si eu ca sunt niste chestii pt stabilizarea semnalului. DECI din cate am inteles daca il prelungesti mai mult de 10 metrii incepe sa iti creeze probleme, nu recunoaste device-ul etc. pt ca cablul incepe sa opuna rezistenta. Nu vreau sa folosesc prelungitoare usb pt ca sunt prea scurte.Vreau sa folosesc un cablu cu 6 fire pt o prelungire de vreo 20 m. o sa ma interesez. PS: uite o chestie interesanta http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 50m-p-5508 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum