sandugeorge316 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Cum in ultima vreme m-a cuprins febra amplificatoarelor cu tuburi am zis ca n-ar strica sa-mi confectionez un mic dispozitiv pentru a ma ajuta sa-mi fac trafurile de iesire,de alimentare si chiar bobine pentru filtrele de separatie din incintele acustice.Am lucrat cu ce am gasit prin debara ( in general adun ce arunca altii pe la fiare vechi ) Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Felicitari! Trebuie vazuta la lucru. Echipajul mobil urmareste pasul spirei? Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 ................ Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Et voila........... Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Et voila...........Ingenios, cum se descurca la urmarit spire? vad ca i-ai schimbat manivela..... Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Se descurca destul de bine.La 1000 de ture imi afiseaza 999. Raportul de transmisie este unul cidat 1/1,5246.....Am sa-i montez un contor electromagnetic la care deja lucrez.Pozele cu bobina sunt de la varianta de la care am plecat .Componentele erau montate pe o placa mai mare care nu prea avea loc de depozitare in debara. Link spre comentariu
vidax Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 Felicitari George esti foarte ingenios!Poate ca rotitele de transmisie nu au exact acelasi diametru, altfel raportul ar trebui sa fie 1/1. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Cred ca nu m-am exprimat eu bine.Este voba de mecanismul interior al numaratorului.Oricum nu mai conteaza pentru ca l-am schimbat cu unul electromagnetic . Link spre comentariu
tiptronic Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Servus,ce rol are tija cu maner negru care trece prin gaura de sub placuta cu rotite de pe subansamblul mobil? Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Servus,Manerul negru roteste tija filetata M4 iar aceasta prin intermediul coltarului cu piulita deplaseaza tot ansamblul cu role dealungul bobinei.Este cam ca la strung.Cu dreapta dau la manivela iar cu stanga ,prin rotirea manerului negru deplasez ansamblul mobil. Link spre comentariu
tiptronic Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Piesele care regleaza tensiunea in fir din ce material sunt facute? Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Martie 7, 2013 Autor Partajează Postat Martie 7, 2013 Din doua bucati de material plastic de 4mm intre care se introduce un material textil sau un carton inpaturit in doua pentru a nu dezizola firul .Reglarea se face cu ajutorul a doua piulite cu ebonita. 1 Link spre comentariu
costyy86 Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Felicitari.... , chiar ingenioasa ideea, nu ar strica un clip cu ea in functiune...Spor la bobinat..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum