yo9hnf Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Va salut, As dori sa-mi schimb actualul telefon (Motorola Defy) cu unul care sa aiba un display mai mare (minim 4.3"), care sa nu se pripeasca deloc, pe care sa pot scrie lejer, pe care sa pot folosi WAZE lejer, sa pot face niste poze decente...si cam atat. -NU ma joc !!! -NU conteaza daca viitoarul telefon are sau nu HDMI, ca vede clipuri HD, daca e Dual SIM sau ca mai are nu stiu ce nebunii. Intrebari : -Pe display-urile IPS, AMOLED, sAMOLED, OLED si care or mai fi, se poate VEDEA ceva in soara ? -Desi DEFYul are ecran Gorilla Glass, niciodata nu l-am pus langa chei (desi nu am pus niciodata folie pe ecran) si mereu am avut grija de el, astfel ca dupa 1 an arata aproape perfect. Telefoanele fara Gorilla Glass se zgarie usor ? -Cu Defy niciodata nu am avut grija stropilor de apa sau a ploii. Cu restul telefoanelor cum sta treaba ? Eu m-am orientat dupa cateva modele.... : -Samsung S II plus i9105 - nu are Gorilla Glass; scump; -ZTE Grand X In - nu are Gorilla Glass, pret bun; - ALLView P4 sau P6.....tare mi-e frica de astea... -ar mai fi si altele dar ori nu se gasesc la noi (99%), ori nu le pot lua prin Card Avantaj (chiar nu vreau sa dau aproape un salariu dintr-un foc) etc Ce telefon m-ati sfatui sa iau (nu neaaparat din cele listate de mine) ? Multumesc! Link spre comentariu
tntgarbage Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 inteleg ca doriti un tel nou (cu garantie 2ani) paranteza - un samsung S2 in targ costa in jur de 200 de lei cu accesoriile lui, dar fereasca-te de defectele ascunse; intra si tu pe www.240.ro si vezi ce gasesti pe acolo (toate-s noi) poate te avantajeaza vreo replica, nu stiu.Oricum Allview stiu ca se asambleaza la brasov (chiar si tablete) partea mai proasta la tot ce se vinde on-line (chiar si nou) este politica de retur care nu este f.clara in fine, spune-ne catre ce te-ai orientat. o supriza placuta este ZTE (anumite modele) ca viteza de trafic si display-uri. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 inteleg ca doriti un tel nou (cu garantie 2ani)Yeap, NOU.paranteza - un samsung S2 in targ costa in jur de 200 de lei cu accesoriile lui, dar fereasca-te de defectele ascunse;NU pot cumpara lucruri furate deoarece NU VREAU SA SUSTIN FURTUL !!! M-am tot uitat la AllView P5....nu prea inteleg ce-i cu RAMul de 512MB. E mult, e putin ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Imi place tare mult noul LG Nexus 4....dar pretul din RO este extrem de mare fata de cel din SUA. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 Am mai dat peste ACER ClaudMobile dar din cate am vazut aparuse numai pe la Orange...iar ei nu mai au. Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Ca idee..feriti-va de ZTE..HUAWEI, ACER,ALVIEW etc etc! Doar din punctul de vb al reparatiilor vb! Pt ca pt aceste model se gasesc mai greu piese in cazul reparatiilor! Faza cu garantiile in ro..sunt satul de ea..stiu exact despre ce e vb! Plus ca,in cazul in care spargeti displayul..pica garantia!Nu stiu unde a vazut pers de mai sus Samsung S2 la 200 lei..cumpar si eu 10 bucati!Vreti luminozitate in soare..Superamoled..restul sunt praf..vreti rezistenta..clar gorilaglass!Pe de alta parte..Samsungurile astea noi..gen S1 S2 S3 Galaxy3 mini si altele..sunt foarte scumpe la display..daca il spargi..geamul e lipit cu tot cu touch si display! Deci e lcd cu totul,complet.. costurile fiind foarte mari! Pt un S2 un lcd costa 500-600 lei..!V-as sugera un Samsung i9070 (Galaxy Advance)..dar depinde cat buget aveti la dispozitie!De replici NICI NU POATE FI VORBA..sunt niste terminale infecte..nu recomand la nimeni asa ceva! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2013 V-as sugera un Samsung i9070 (Galaxy Advance)..dar depinde cat buget aveti la dispozitie!Bugetul ar fi undeva la maxim 1500 lei....desi nu vreau sa ajung pana acolo.M-am uitat la i9070. Mi se pare interesant dar ma sperie ideea ca nu are Gorila Glass. Link spre comentariu
iulianpry Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 512 Mb RAM sunt putini pentru Jelly Bean, deci eu zic sa ocolesti Allview P5. P6 mi se pare o alegere mai buna.La Samsung vei avea problem cu semnalul, eu am S3 si ma scoate din sarite. Am avut si altele din gama galaxy si am patit la fel. In rest merita banii. Nu iti fa griji pentru gorilla glass, oricum vei lua o husa si o folie. (Am avut Defy si este foarte rezistent fata de telefoanele noi, deci recomand husa+folie pentru orice alt tel)Nu te arunca la Huawey, ZTE etc...Display-ul meu superamoled nu se vede in soare, decat cu lumina la max. Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Iulian..nu stiu ce probleme ai avut tu cu semnalul..am atatea cunostiinte care au "n" modele de Samsung..si nu mi s-a plans niciunu ca are probleme cu semnalul! @yo9hnf Daca ai buget 1500..cauta un i9100 si gata! Ai si gorilaglass..si display mare! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Va multumesc pentru ajutor !Din fericire (din pacate ?!) am renuntat la ideea de a cumpara un telefon nou. Am concluzionat ca DEFYul (cu Jelly Bean) merge perfect pentru necesitatile mele si nu prea are sens sa cheltuiesc acum niste bani.Sincer motivul principal pentru care nu imi cumpar alt telefon este ca nu am gasit niciun telefon cu adevarat rezistent la buseli, apa etc. Nici de DEFY nu mi-am batut deloc joc, dar nici nu vreau ca telefonul de 1500 lei sa-mi cada din mana si sa se faca praf. Link spre comentariu
iulianpry Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Salut, Te poti orienta catre un galaxy xcover 2. Ecranul este mic de 4 ". Eu am avut si xcover1 si defy, in acelasi timp si pot spune ca este la fel de rezistent ca defy-ul. Singurul tel cu 4.3" si foarte rezistent este nokia lumia 920. Este totusi prea scump... Link spre comentariu
florinellll Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Paiiiiiiiiii sa iti dau un Lg 3D ,CE ZICI? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum