Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reparatii difuzoare iasi

Vizitator galbenush

Postări Recomandate

Vizitator galbenush

Salut. Am ars, cred, 2 difuzoare de medii de la o pereche de boxe Proson event 10. As vrea sa stiu daca este vreun atelier sau cineva din Iasi care le-ar putea repara. Am scos difuzoarele si par intacte...doar ca nu mai scot sunet...ciudat e ca e aceeasi problema la ambele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

1

Top autori în acest subiect

Vizitator galbenush

difuzoarele sunt ok, le-am legat direct la sursa audio din reciever si functioneaza. Problema e din filtru, am incercat sa leg si alte fire la M, si nu functioneaza. Probabil s-a ars un condensator ceva...desi nu prezinta nici o urma. Mai rau e ca nu stiu mai nimic despre filtre sau despre rolul condensatoarelor...

Link spre comentariu
Vizitator galbenush

am rezolvat intre timp problema. Le-am desfacut putin si am mai umblat pe la fire si cand le-am montat din nou functioneaza....probabil nu faceau contact cum trebuie, filtrul este pus in spatele unui difuzor de bas si probabil le-a miscat sau nush...oricum a fost ciudat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări