Darden Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Va salut,cu respect! am achizitionat un samsung galaxy s plus,totul parea ok ,la prima vedere! apoi,am constatat ca imi da eroare camera : Camera Failed ! am desfacut telefonul,am constatat ca a inghitit ceva apa,erau urme de albitura ramase de la apa,in zona camerei,la sim,in mai multe parti ale placii! i-am facut o curatare cu alcool tehnic,am uscat bine cu feonul,degeaba, aceeasi eroare! i-am facut si un update la versiunea 2.3.6,am crezut initial ca e din software! rugamintea mea este daca aveti schema placii de baza sau o idee ,de la cei experimentati,ce as putea verifica,m-am jucat eu putin cu aparatul de masura pe acolo dar nu am depistat nimic! va multumesc! Link spre comentariu
Matrixu Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 e posibil sa fie de la camera deasemenea Ar fi ideal daca ai avea o alta camera cat sa faci un test. Incearca la un service GSM sau poate ai vre-un amic binevoitor care sa te ajute cu asa ceva. Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Scuze,am uitat sa mentionez ca am verificat cu alta camera buna,a unui prieten, aceeasi eroare : ,,camera failed'' ! va multumesc! Link spre comentariu
AndreiIr Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 De obicei oxidul lucreaza bine ... Se poate repara , numai daca o sa masori tensiunile de alimentare de la camera , sa refaci conexiunuile unde este oxid , sa cureti bine cu letconul locul unde este oxid . Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 nu se vede nimic oxidat,am curatat foarte bine cu alcool tehnic si periuta de dinti ,am frecat placa pe ambele parti, destul de insistent! mufe,conectori,totul este curat,inclusiv placa! pentru asta am solicitat o schema,sa vad exact ce alimentari si pe unde vin ,dar fara schema nu prea pot face nimic! multumesc!P.S : sunt din Alba, ati vrea sa va aruncati un ochi in el,aveti aparatura si cunostinte? contracost,bineinteles! Link spre comentariu
Darden Postat Februarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2013 Nu ma mai ajuta nimeni cu vreo idee??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum