Vizitator daniel_mmc Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Buna seara , am o problema si anume,am un dvd player auto si o singura iesire video cu mufa RCA vreau sa leg doua dvd-uri in tetiere si sa le folosesc ca monitoare , am legat firele ambelor monitoare video intr-o singura mufa si le-am bagat in iesirea de la dvd se vede foarte prost daca leg decat unul se vede bine, ce montaj trebuie sa fac sa se vada bine mentionez ca ma pricep sa lipesc piese fire . Link spre comentariu
validae Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Trebuie un splitter RCA ca asta Link spre comentariu
Vizitator daniel_mmc Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Am specificat ca am unit cele doua intrari si se vede prost cand sunt impreuna doar cand este doar o mufa bagata se vede bine Link spre comentariu
Ionut Pavel Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Incearca cu un splitter standard de CATV, in prima faza. E de la impedanta, de asta se vede prost cand le legi impreuna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum