Mihai85 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Poti incalzi un pic rasina la microunde. Devin mult mai fluida ,se impregneaza mai usor si intra mai putina. Ar trebui si o contramatrita cu care sa presezi stratul de carbon sau sa il vacumezi. Se poate face si un tratament termic dupa specificatiile rasinii. Link spre comentariu
sdan Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Am folosit carbon gata preparat din China. Grosime de 0.2mm, mai subtire nu am gasit dar oricum suna bestial. Editat Noiembrie 4, 2014 de sdan Link spre comentariu
adrian lucian Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) Felicitari, aveti respectul meu, tu si Sorin. apropos, Sorin ce a mai facut cu FR pe sasiu rusesc parca? Nu incearca si cu carbon pentru con? Editat Noiembrie 5, 2014 de adrian lucian 1 Link spre comentariu
sorin_denver Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 No way ! Pentru mine hartia e sfanta ! Link spre comentariu
adrian lucian Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Absolut de acord, subscriu, e asa de simplu de inteles ca viteza sunetului in aer si hartie e aceiasi si ce implica asta..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum