Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor Omnidirectional - G.P. de Constanta -

sdan

Postări Recomandate

Sincer...nu ne asteptam sa sune atat de bine mai ales pe inalte. Nu am avut aceeasi grosime la carbon...in loc de 0,15 cu tot cu lac noi avem 0,28 deci e mai rigid dar suna foarte bine. Oricum e de test. Urmatorul incercam sa-l facem cu carbon mai subtire

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Felicitari!Te gandesti la o solutie de corectie a raspunsului? Va fi o solutie mecanica sau electrica?Variaza mult acele varfuri in functie de pozitia de masurare?Intreb pentru ca de multe ori ce masori si aparent arata urat e de fapt un artefact e masura, iar raspunsul in pozitia de ascultate sau alta asemanatoare e relativ ok.

Link spre comentariu

Multumesc Sharky!De atunci am incercat mai multe tipuri de membrane cu diferite grosimi, diferite materiale si combinatii de rasini. Raspunsul in frecventa s-a imbunatatit. Urmeaza sa primesc foaie de carbon gata preparata la grosimea de 0,2 sa vad cum raspunde. Dupa cum vezi am incercat si cu hartie de diferite tipuri, carbon cu fibra de sticla. Clar, carbonul 100% e cel mai bun. Motorul de test a fost si el modificat. Dar urmeaza sa pun fotografii cu acesta mai tarziu dupa ce termin unul

post-13971-139829656622_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări