sdan Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 O noua coproductie DDD.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Ohm Walsh sau mai degraba Physiks Unicorn... Misto, cum suna? Eu unul sunt foarte curios... Link spre comentariu
sdan Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Sincer...nu ne asteptam sa sune atat de bine mai ales pe inalte. Nu am avut aceeasi grosime la carbon...in loc de 0,15 cu tot cu lac noi avem 0,28 deci e mai rigid dar suna foarte bine. Oricum e de test. Urmatorul incercam sa-l facem cu carbon mai subtire Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Putin off-topic;Voi puteti face elemente din "fibra de carbon"? Pe mulaje? Aveti autoclava? Link spre comentariu
sdan Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Totul este facut manual. S-a cumparat o foaie de carbon plus lac si munca lui Sorin Denver cu indicatii din toate partile...bine-nteles Link spre comentariu
Yoshiro Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 F. fain, cum ati masurat raspunsul in frecventa? Link spre comentariu
sdan Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Cu un microfon behringer ecm8000 , masurat in aer la distanta mica. Link spre comentariu
Toader Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Am ascultat ceva asemanator la doua persoane diferite cu aceleasi boxe, Ohm F.Sunetul e frumos cand vine de peste tot.Mi-au placut. Link spre comentariu
sdan Postat Iulie 13, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2013 Deja m-am apucat de constructie Link spre comentariu
flancfuster Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Foarte frumos. Cand facem o auditie omnidirectionala? Link spre comentariu
sdan Postat Iulie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2013 Cand o sa intorci din cursa...probabil! Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 14, 2013 Partajează Postat Iulie 14, 2013 Felicitari!Te gandesti la o solutie de corectie a raspunsului? Va fi o solutie mecanica sau electrica?Variaza mult acele varfuri in functie de pozitia de masurare?Intreb pentru ca de multe ori ce masori si aparent arata urat e de fapt un artefact e masura, iar raspunsul in pozitia de ascultate sau alta asemanatoare e relativ ok. Link spre comentariu
sdan Postat Iulie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2013 Multumesc Sharky!De atunci am incercat mai multe tipuri de membrane cu diferite grosimi, diferite materiale si combinatii de rasini. Raspunsul in frecventa s-a imbunatatit. Urmeaza sa primesc foaie de carbon gata preparata la grosimea de 0,2 sa vad cum raspunde. Dupa cum vezi am incercat si cu hartie de diferite tipuri, carbon cu fibra de sticla. Clar, carbonul 100% e cel mai bun. Motorul de test a fost si el modificat. Dar urmeaza sa pun fotografii cu acesta mai tarziu dupa ce termin unul Link spre comentariu
sdan Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Mai am de lucru la filtre Link spre comentariu
sdan Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Si in sfarsit finalizate. O sa pun zilele astea si niste masuratori. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum