palcu ion Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Telecomanda NP51 este originala pentru acest procesor! inseamna ca e defect procesorul Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 inseamna ca e defect procesorul domnule garantez ca acest tv nu merge cu np 51 decat daca este schimbat procesorul,a-ti incercat macar un dump? Link spre comentariu
Vizitator patrick1 Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Telecomanda NP51,testat,am tv-ul pe masa Schema,poate mai are cineva nevoie: http://fileshare.eshop.bg/downloadsm/61360/China_ELITE%2014ES11.html Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 (editat) domnule garantez ca acest tv nu merge cu np 51 decat daca este schimbat procesorul,a-ti incercat macar un dump? inte timp,proprietarul mi-a adus si tc-NP 51,ca idee procesorul a fost defect,am gasit altul identic de proba-avand aceeasi terminatie-si avand aceeasi tc=np51,deci sunt suficiente motive sa consideram acest topic...de folos Editat Septembrie 4, 2014 de palcu ion Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum