Blacksmith Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Mie in MPLAB nu-mi da prescalerul la TMR2 ca ar fi cum scrie in datasheet. In datasheet zice asa :T2CON--------bit 1-0 T2CKPS<1:0>: Timer2 Clock Prescale Select bits00 = Prescaler is 101 = Prescaler is 41x = Prescaler is 16iar eu le-am determinat a fi asa :00 = Prescaler is 101 = Prescaler is 410 = Prescaler is 1611 = Prescaler is 64Voua cum va da ?Se pare ca bitul ala pe care ei l-au notat cu x chiar conteaza.(PIC-ul pe care l-am folosit este 16F887) Link spre comentariu
10vid Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 E gresit in MPLAB. Nici nu trebuie sa consulti manualul de la pic, pentru ca T0, T1 si T2 sunt identice pentru toate PIC-urile care suporta asa ceva. (Evident ma refer doar la PIC-urile de 8 biti.) Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Da, asa e, e greseala in MPLAB. Am facut montajul real si nu are prescaler cu 64.Pacat, ar fi fost bun... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum