Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa pc 520w probleme

slashlinux

Postări Recomandate

Salut,Am o sursa pc de 520 w de 4 luni si de 3 zile imi face figuri,dupa ce aprind calculatorul si intru pe o pagina 2 3 de internet sau deschid o aplicatie mi se restarteaza pc-ul , apoi iarasi cand imi intra in windows mi se restarteaza .. am schimbat cu alta sursa pc si acum nu se mai restarteaza.. Ce pot sa fac cu aceasta sursa, ce piesa trebuie sa schimb, am pus poza la attach, nu mai are destula putere?Trebuie schimbat vreun condensator, dioda, tranzistor?Merci

post-44320-13982958249_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slashlinux

10

• Matrixu

5

• davidut5

2

• strombi

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai dreptate, " la ce replici am ".

"Am o sursa pc de 520W cumparata de 4 luni si mi se reseteaza pc -ul din cauza ei , ce pot sa fac in acest caz, o arunc, incerc sa o repar cu ajutorul vostru, ma luati la misto cu comentarii de bun gust, merg cu ea la cineva care stie electronica si imi repara sursa pentru 150 de lei"

Multumesc :nas:

Link spre comentariu

Ai dreptate, " la ce replici am ".

"Am o sursa pc de 520W cumparata de 4 luni si mi se reseteaza pc -ul din cauza ei , ce pot sa fac in acest caz, o arunc, incerc sa o repar cu ajutorul vostru, ma luati la misto cu comentarii de bun gust, merg cu ea la cineva care stie electronica si imi repara sursa pentru 150 de lei"

Multumesc :nas:

Repararea nu consta in a schimba niste componente pe ici pe colo,

necesita sa intelegi ce fac in schema si interdependenta pieselor intre ele,

ca sa realizeze functia pentru care sunt gandite si proiectate, sa poti lua decizia corecta de remediere.

Link spre comentariu

Nu te supara dar userii de aici de pe forum incercau sa te ajute din moment ce ai cerut acest lucru si dvs. ce faceti va ganditi la misto ? Daca aveti ceva cunostinte in domeniu electronic puteti sa incepeti cu schimbarea conzilor de pe filtraj sau macar verificarea acestora vizual (daca prezinta urme de scurgeri pe placa sau umflaturi ) plus verificarea cu ap. de masura tot asa si cu restul conzilor deoarece acestia se defecteaza sau devalorizeaza cel mai repede !

Link spre comentariu

Eu repar un televizor crt cu 30 lei.Cine ti-a spus ca o reparatie de atx poate fi 150?Daca citeai la alimentatoare/reparatii atx vedeai ca 70% din sfaturi se refereau la inlocuirea electroliticilor.

Link spre comentariu

M-ai de vreme am reparat o sursa cu accelasi simtom avea 2 electrolitici umflati si i-am schimbat. Nu mai am probleme acum,nu stiu insa care e problema si in cazul tau eventual daca vrei sa o depanezi singur pune si niste poze cu interiorul ei,desi nu e cel mai bun lucru dar e un pas inainte.

Link spre comentariu

Buna seara ! Dar aceasta sursa ati luat-o de noua sau la second hand ??Daca ati luat-o noua dc nu o duceti la garantie pentru ca este in garantie 12 luni . Daca este de la second hand aceasta sursa,atunci nu mai este in garantie,trebuie sa o faceti dvs sau alt electronist . :da Succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări