Vizitator CELSY Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 salut am doua routere si vreau sa folosesc pe amandoua pentru wi-fi nu stiu daca functioneaza astept pm. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Cum vreti sa le folositi? Amandoua sa "dea" net din acelasi punct sau unul din routere sa se "alimenteze" din celalalt? Cu cat dati detalii cat mai aproape de ceea ce vreti sa faceti cu atat raspunsul va fi mai detaliat.Raspunsul pe pm este doar o varianta de raspuns, aici se poate discuta fiecare metoda in parte si se poate gasi cea mai buna. Link spre comentariu
danielliviu Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Se poate. In primul router conectezi cablul de net in portul dedicat. Un cablu din primul router pleaca din port LAN (oricare din cele 4) si se conecteaza la al doilea router tot pe LAN.Daca folosesti conexiune PPPOE, atunci doar la primul router va fi nevoie de setarile respective. Al doilea router trebuie configurat altfel. In manualul routerului specifica la inceput exact ce trebuie facut pentru conectarea la alt router. Link spre comentariu
Vizitator CELSY Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 multumesc frumos Link spre comentariu
danutz- Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 vin si eu cu o intrebare Se poate ca un router cu wireless sa primeasca semnal wireless de la alt router si sa dea net prin fire? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Se poate daca routerul respectiv are optiunea de "station mode" sau poate face "bridge" intre wlan (wireless) si lan (cablu utp) Link spre comentariu
Vizitator basescut Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 daca ai rezolvat problema si esti dispus sa renunti la un router astept o oferta pe privat, multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum