ahegyes Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Va prezint un nou proiect cu difuzoare SBA. S-a dorit un bookshef cu performate cat mai bune dar la un pret cat mai mic. Drept urmare s-a economisit pe unde s-a putut. Rezultatul este urmatorul: http://www.diy-audio.ro/boxe/severus-bo ... 2-cai.html Link spre comentariu
dem3ntor Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 eu raman uimit, in mod placut, cand vad astfel de realizari!Nu sunt un cunoscator in domeniu, dar va urez:Sanatate si chef de munca multi ani de acu' inainte! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Nice... Cu ce le-ai vopsit? Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 eu raman uimit, in mod placut, cand vad astfel de realizari!Nu sunt un cunoscator in domeniu, dar va urez:Sanatate si chef de munca multi ani de acu' inainte!Multumesc pentru urari !Nice... Cu ce le-ai vopsit?Primer + Vopsea mata spray + Lac Mat Link spre comentariu
Purple Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Eu le-am vazut doar la stadiul vopsite cu Primer, dar si asa aratau bine. Felicitari! Link spre comentariu
doru77 Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Faine! Se gasesc astfel de difuzoare? Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Sigur ca se gasesc - aprox 60euro bucata + posta. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Foarte frumoasa realizare . Felicitari ! Link spre comentariu
Sonic Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Te stiu de pe cg cred, despre lucrari cred ca asta e cea mai buna descriere: profy style. Bravo Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Foarte frumoasa realizarea. Felicitari!Si eu imi doresc de mult niste asemenea boxe ... pentru auditii intr-o camera modesta de apartament. Mi se par mai mult decat suficiente.Acum as vrea si eu cateva detalii tehnice daca se poate:Cat au costat placile de MDF debitate si eventual un furnizor ceva??Imbinarile s-au facut doar cu aracet de tamplarie si acele sipci?? (nu mai tin minte acum numele specific al acelor sipci introduse in canturi si app de unde ai facut rost de ele?? )Daca se poate niste indicatii referitoare la vopsele(marca producator model etc). Intreb asta pentru ca am mai avut o tentativa de vopsire mata si sprayurile care le-am achizitonat numai negru mat nu erau. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 - MDF -ul undeva la 100lei. Se gaseste la OBI - imbinarile s-au facut cu aracet si biscuiti lamelo; biscuiti lamelo se gaseau la OBI (acum nu mai sunt) dar se gasesc si la depozitele cu materiale pentru tamplarie - vopsea - sincer nu stiu producator, marca, etc. - efectiv luata de pe raft de la OBI; - lac nitro mat - asta il am de la un amic care lucreaza in tamplarie; Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Imi plac la nebunie incintele astea si de aceea o sa va mai solicit in continuare niste detalii de realizare:- ma intereseaza detalii despre portul de bass-reflex: lungimea tubului si diametrul precum si cotele pentru gaura din placa spate (cea pentru tub) adica la ce distanta de afla centrul cercului fata de laturi.- dimensiunile pentru taieturile ornamentale de pe bafel precum si cateva precizari despre cum pot fi realizate cat mai precis si elegant.Multumesc mult! Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2013 Daca te uiti mai atent ai sa vezi in articol, acolo unde se face simularea de incinta, sunt date si dimensiunile tubului bas-reflex, si anume diametru interior 4.7cm si lungime 17cm. Diametrul interior corespunde exact cu teava de PVC de 50mm folosita in instalatii sanitare. Amplasarea tubului pe spatele incintei se poate face oriunde, nu are importanta deosebita. Taieturile de pe baffle nu sunt ornamentale ci sunt menite sa reduca difractia. Ca sa vezi ce efect au aceste taieturi\tesituri, vezi in imaginile de mai jos masuratorile de SPL a aceluiasi difuzor (Flush Mount) cu si fara tesituri: Link spre comentariu
elektronu85 Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Aveti dreptate, asa este. E un lucru simplu care ar fi trebuit sa-mi sara in ochi, dar nu am bagat de seama pana ce nu mi-ati explicat. Acum totul e mult mai clar, am realizat ca am mai intalnit astfel de taieturi si stiam de rolul lor, insa acum mi-a scapat sau pur si simplu n-am fost atent. Multumesc. Si totusi ce dimensiuni au acele tesituri?? Exista vreo metoda de calcul a cotelor precum si a amplasarii acestor tesituri??Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum