aygun Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Ceea ce vezi acolo este un perpetuum mobile de speta a doua ( cel putin teoretic ).Daca ala filma inca vreo 40 de minute toata minunatia se oprea .Asa , pentru cateva minute merge pentru un WOW.Orice om care a terminat ceva fizica si are notiunile elementare de fizica stie ca nu acel dispozitiv nu se poate realiza . Ai cel putin doua pierderi de Energie acolo. 1 - frecarea din rulment ca ala nu leviteaza acolo ci este pe un ax in care este un rulment si se invarte intreg dispozitivul2 - fluxul magnetic indus in "rotor" este variabil pe masura ce atrage si respinge 3 - fluxul magnetic indus in bobine au tendinta de a frana sistemul Asta mai pe scurt ca sunt la job si nu am timpde scris kilometrii de explicatii care deja au fost exprimate pe forum. Poti folosi functia cautare si te lamuresti singurel.Ma astept ca @BogdanA74 sa vina cu ceva completari pentru a lamuri INCA ODATA "minunea" vazuta pe youtube .Filmulete de pe youtube au ajuns si pe la MythBusters si au demontat bucata cu bucata fiecare filmulet facandu-le Fake.Un exemplu banal este aia cu fata de masa trasa de motocicleta si toate tacamurile raman nemiscate ...... Link spre comentariu
validae Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Degeaba incercam sa-i convingem de adevar. Sunt conectati la reteaua Matrix Youtube care le arata stiinta unui posibil Perpetuum Mobile. Daca citeau o carte de fizica si incercau sa gandeasca un pic si-ar fi dat seama ce aberatii arata tampitii aia pe net. Adevarul e ca daca ar invata toti carte, n-ar mai avea cine munci pe santiere cu carca. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 io numai zic nimic...doar ca mi s-a parut asa fascinant....puterea asta magnetica...si am incercat si io ceva si nu mi-a mers Link spre comentariu
gabiunu Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Fascinant este ca multi cred ca stiu suficienta teorie/fizica dar nu sunt in stare sa explice macar o pagina pe intelesul tuturor. Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 "Puterea" magnetica este , intr-adevar fascinanta dar nu reprezinta energie gratis este ca si cum o parte din energia calorica folosita la topirea unui metal ar ramane in metalul respectiv sub forma de "energie magnetica" , metaforic vorbind. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 ENERGIE GRATIS sper ca nu s-a inteles ca acei magneti produc electricitate?! ..defapt se mai leaga un generator de axul "chestiei" si el produce energia ...io eram curios daca se pot rotii acei magneti impinsi de unul principal...si oricum daca era adevarat trebuiau magneti destul de puternici sa puna in miscare un generator ,mototras cu magneti permanenti sa aprinda un led sau orice altceva Link spre comentariu
gabiunu Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Nu reprezinta... Ar fi mult mai frumos ca cei care stiu ca au cunostinte, rabdare si putere, sa dea un exemplu (folositor pentru instruire).Eu am ajuns la o concluzie: "Cand tii ceva nou in mana, verifica-i intai spatele!" Link spre comentariu
Vizitator AndreiV Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Daca nu pare posibil acum, nu inseamna ca nu este realizabil. Nu cred ca mari savanti din sec 19 s-au gandit ca este posibil sa stochezi informatii cu ajutorul electricitatii, si uite ca azi este posibila stocarea unei cantitati uriase de informatii cu ajutorul electricitatii. Stiinta evolueaza, dar evolutia nu se poate realiza daca tot repetam ca nu este posibil...mariile genii sunt acelea care indraznesc sa viseze si sa realizeze imposibilul. Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Evolutia gandirii in stiintele exacte s-a facut intai teoretic si apoi practic.Putem lua ca exemplu LASER-ul care a aparut in lucrarile lui Einstein doar pentru a se respecta legea conservarii energiei si abia dupa vreo 40 de ani a fost pus in practica.Legea conservarii energiei nu este batuta in cuie dar infirmarea ei ar crea o noua fizica , ar fi ca un cutremur in lumea stiintifica , toate legile ar trebui rescrise si reinterpretate.Daca ar fi vre-un filmulet despre castig de energie cu ajutorul materiei negre sau altor lucruri mai putin cunoscute mi-as pune si eu intrebarea daca e adevarat dar cand vorbim de lucruri studiate si superstudiate cum sunt magnetii permanenti dati-mi voie sa fiu macar sceptic.Si cum a mai spus un coleg , daca chestiile astea de pe youtube ar merge , respectivii s-ar umple de bani la foamea energetica mondiala care este. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Si cum a mai spus un coleg , daca chestiile astea de pe youtube ar merge , respectivii s-ar umple de bani la foamea energetica mondiala care este. Cum sa nu mearga? Am vazut destule reclame la "experti" care apeleaza la ceva istorie, invoca secretele lu' Tesla, ale lui Meyer, apoi "vand" "schema" unui perpetuum mobile sau chiar sursa free cu cativa dolari 5USD parca? pentru schema unui traf pe 50Hz supraunitar! Rad la astea ca la scamatorii. Link spre comentariu
Vizitator AndreiV Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Exact, dar nu era vorba despre magnetizarea lor(se poate folosi energie solara sau alte tipuri de energie verde, ca sa nu mai depindem de materii prime) si mai explic odata, nu este energie gratis(si hidroenergia ar trebui sa fie gratis, si uite ca platim pentru ea) sau nelimitata. Este doar o alta sursa de energie inofensiva. Un generator construit cum trebuie poate rezista un secol sau chiar mai mult fara intretinere. Dar momentan sunt doar idei. Sper sa le realizez candva un prototip. Pana atunci...asa ceva este imposibil. Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Este si va fi imposibil, batalia pentru resurse fiind veche. Sa nu uitam ca datorita exploatarii unor tari sarace dar bogate in resurse s-a demcratizat lithium-ul atat de mult. Daca prin absurd s-ar face motoare magnetice eficiente (perpetuum mobile fiind exclus), oare cu cat s-ar vinde kg-forta de magneti neodim? Din experienta, vad o economie tot mai mare la metale, si un exces de plastice. Pana si o mufa de alimentare PC de acum 2 ani era mai solida decat cele de acum; carcasa e identica, in interior insa...jaf curat. Am luat cateva mai "noi" si nu pot prinde un cablu de 3x0.75, ca sa nu mai zic de 3x1. Nici o problema, chinezul iti vinde si cabluri de 0.35 pe fisa scriind 10A. Sa ne bucuram ca am gustat din fructul oprit numit electronica. Stiintele nu vor disparea ci vor fi centralizate, elitizate, iar prostia/necunoasterea-democratizata si mai mult. Problema free energy+green energy e urmatoarea: postacii baga la filme pe youtube, mitul asta e intretinut continuu peste tot dintr-un singur mare motiv-populatia sa traiasca cu speranta fentarii sistemului, si nicidecum a schimbarii lui. Asta din orice privinta posibila. Sa iau un aspect care tine de saracia ajunsa la os. Multi care au suferit, in special in copilarie, sau care n-au avut, sau despre care s-a crezut ca n-au avut, sau despre care exista dubii ca n-ar fi avut sau n-ar avea etc...depasesc consumul necesar trecand la un consum simbolic. Nu neaparat ostentativ, pentru ca asta ar presupune intentie constienta. Romania s-a umplut de masini, telefoane, tehnica "de varf" din motivele din care un caine tinut infometat in cusca va manca la prima ocazie mai mult decat necesarul. Deci vrem o lume ideala in care fiecare sa aiba masina, sa mearga cu ea si ca sa duca gunoiul, dar sa fie eventual ecologica. Pe roman n-o sa-l vezi ecologic niciodata. Link spre comentariu
Vizitator caps Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 oare si astea sunt scamatorii??http://www.johnsonmotor.com/en/index.html Link spre comentariu
aygun Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 link-ul nu e functional! Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Asta ? http://www.johnsonmotor.com/en/index.html icon_jook Asta-i firma serioasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum