Vizitator pascal20052002 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 ce as putea folosi pentru a crea un ecou microfonului,as dori o schema simpla si as vrea sa l leg undeva intre microfon>calculator>statie>Boxe...?(statia nu are intrare de mic,si nu stiu cum as putea sa ii dau ecou) Link spre comentariu
pid Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 schema simpla........ nu prea se poate ti-ar trebui o linie de intarziere...cu circuite specializate http://www.synthdiy.com/show/getfile.asp?get=835 mai simplu ar fi cu o placa de sunet gen creative audigy 1 sau 2 care face efect de ecou "real time" si il poti aplica pe microfon Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 sunt microfoane cu ecou...pe la 1 mil...dar nu sunt ceva..extraordinare....depinde in ce aplicatie il folosesti!.. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 am de vanzare un procesor de sunet behringer care face o gramada de efecte printre care si ecou, delay si alte chestii.cer pe el 400 lei Link spre comentariu
Vizitator pascal20052002 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 m ar interesa un procesor de sunet behringer dar cu cat il dai 400 vechi sau noi(si nu stiu cum sa l folosesc ,cum sa l pun in circuit sunt afon,daca l ai pune intr-un circuit simplu cat mi ai lua?)"mai simplu ar fi cu o placa de sunet gen creative audigy 1 sau 2 care face efect de ecou "real time" si il poti aplica pe microfon "am gasit si ceva placi de sunt ieftine dasr nu stiu daca sunt bune: creative sound blaster live 5.1 Creative Sound Blaster Live! Value Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 cu 400 lei vechi nici macar o tigara nu pot sa cumpar. cand ma intorc in buc am sa ti-l arat si are o carte tehnica foarte elaborata... Link spre comentariu
Vizitator pascal20052002 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 400 de mii de lei vechi am vrut sa spun .(acum nu prea am bani io vruiam ceva ieftin si care sa mi dea ecou frumos la microfon,nu am mai mult de 500 600 de mii de lei vechi,as dori o soluti de ecou cam de banii astia ,gasesc ceva solutii...?) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 ha-ha, el costa 7 MILIOANE Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 cu 400 lei vechi nici macar o tigara nu pot sa cumpar. cand ma intorc in buc am sa ti-l arat si are o carte tehnica foarte elaborata...Am eu 2 tigari la 400 lei vechi :naughty: (PM daca te intereseaza) Fumezi din fiecare jumate..si dupaia dai mai departe :smt005 TOTAL OFFTOPIC>..dar nu dormeam la noaptea..daca nu ziceam, :toimonster: Acum osa dorm ca un prunc de 2 ani :smt015 :smt015Si acum sa trec On TOpic...Pretul de cerut de Vasile este f bun (asta daca e modelul la care ma gandesc eu) ....Nu te astepta la solutii care sa te dea pe spate la banii aia..500-600 mii lei.. :axe: Rezultatele vor fii pe masura banilor investiti... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Nu te astepta la solutii care sa te dea pe spate la banii aia..500-600 mii lei.. :axe: Rezultatele vor fii pe masura banilor investiti...erau un fel de jucarii ...... KARAOKE ... si nu mai stiu cum se numeau - are un fost coleg d`al meu asa ceva - e ca un fel de statie mica (are 2 x 10 W), cu reglaj volum, bass si inalte si mai are si intrari de 3 microfoane iar la fiecare microfon are posibilitatea de a regla volumul + un ecou pentru tot ansambluljucaria e adusa din afara .... si nu este prea profesionala - e pentru copii dar isi face treaba suficientpret - nu stiu :chior: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 http://www.behringer.com/DSP2024P/index.cfm?lang=ENG Link spre comentariu
Vizitator pascal20052002 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 M-am uitat peste link si credema ca nu am banii de asa ceva,eu vruiam ceva simplu si ieftin pentru un ecou,atat.Am un video mai vechi care are 2 intrari de mic dar are un ecou groaznic(din fundul butoiului).Cu un montaj sau cu o solutie mai ieftina daca m-ati putea ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator pascal20052002 Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 Inca ceva,am gasit pe un forum,daca imi poate traduce si mie cineva raspunsul mai clar ca nu prea il inteleg:Hi, how do I make the input from Mirophone to be echo and reverb so it'll mix well with the audio? And only apply the reverb or echo effects to Min in and not the audios. I need to do this becuase I am trying to build an Karaoke machine, and currently the sound from Mirophone have no echo or reverb effects and sound very bad. I try looking into the DSP graph but I have no idea what to do, can someone help?Or is there an easiler to way to apply fx to min in only?Also, I need to hook two mic into my computer, so can I convert the Line-in to be same as Mic-In, and have the same echo fx and the boost? How do it do it?Thanks so much--------------------------------------------------------------------------------The simplest way is to connect prolog pin 0/1 (this is where mic-in comes from) to "xsumm_r" inputs 0/1 (inl/inr).Then you can adjust mic reverb send by "Reverb" fader at mixer's "FX" page... yep... something like that. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 13, 2006 Partajează Postat Iulie 13, 2006 M-am uitat peste link si credema ca nu am banii de asa ceva,eu vruiam ceva simplu si ieftin pentru un ecou,atat.Am un video mai vechi care are 2 intrari de mic dar are un ecou groaznic(din fundul butoiului).Cu un montaj sau cu o solutie mai ieftina daca m-ati putea ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!din pacate nu exista ieftin si bunpoti incerca cu mn2008 sau alt circuit specializat dar trebuie sa stii destul de multa electronica sa-l implementezi cum trebuie + ca este ff scump Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 14, 2006 Partajează Postat Iulie 14, 2006 ca este ff scumpPai daca e fff scump..atunci cade din prima!..Dc nu cauti un microfon cu ecou?Eu am avut unul acum un an..si il fol ca speach la diferite chefuri....Poti sa mai canti un pic cu el..dar nu e recomandat....l-am dat cu 1 mil..(firma fantoma)...dar gasesti si mai ieftin..daca stii unde sa cauti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum