ionutadrian Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 salutare. ma intereseaza daca detine cineva o schema sau unde as putea gasi, pentru interfata conectare comenzi volan in special pentru opel. ma intereseaza macr sa stiu principiul de functionare sa vad o schema, am tot cautat dar nimic...pe mine ma intereseaza pentru un Kenwood KDC-M9021, montat pe un opel vectra b.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
bercioiu Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Eu am avut la un kenwood ceva de genul asta dar era cu infrarosu. Il lipisem pe spatele volanului cu ledul indreptat spre casetofon. Butoanele aveau diverse forme si erau usor de operat pe "pipaite". Link spre comentariu
ionutadrian Postat Martie 24, 2013 Autor Partajează Postat Martie 24, 2013 eu nu am nici telecomanda si daca tot sunt cele pe volan era mai usor sa le adaptez. Link spre comentariu
bercioiu Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Se pare ca are telecomanda cu infrarosu. dar are si intrare pentru comenzi pe volan (cred ca SPI), cauta si tu, poate gasesti ceva documentatie. Asta este PDF-ul pentru cas. Succes! Link spre comentariu
ionutadrian Postat Martie 24, 2013 Autor Partajează Postat Martie 24, 2013 Am cautat am gasit o schema cu microcontroler dar este pt alta marca de player valabil pe opel si trebuie modificat in codul sursa sa imi dea valorile pentru al meu, iar asta ma depaseste. De pus in microcontroler nu e greu dar nu stiu sa il modific. in Link spre comentariu
bercioiu Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Pune link-ul aici, poate s-o pricepe cineva... Link spre comentariu
ionutadrian Postat Martie 24, 2013 Autor Partajează Postat Martie 24, 2013 Am pus linkul de vreun an de zile e in alt post dar nu mi-a raspuns nimeni. Atunci am postat pentru sony e aceiasi treaba dar probabil nu a facut nimeni pe forum acest lucru sau nu vrea sa faca gratis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum