Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

adaptor comenzi volan

ionutadrian

Postări Recomandate

salutare. ma intereseaza daca detine cineva o schema sau unde as putea gasi, pentru interfata conectare comenzi volan in special pentru opel. ma intereseaza macr sa stiu principiul de functionare sa vad o schema, am tot cautat dar nimic...pe mine ma intereseaza pentru un Kenwood KDC-M9021, montat pe un opel vectra b.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutadrian

4

• bercioiu

3

Top autori în acest subiect

Eu am avut la un kenwood ceva de genul asta dar era cu infrarosu. Il lipisem pe spatele volanului cu ledul indreptat spre casetofon. Butoanele aveau diverse forme si erau usor de operat pe "pipaite".

Link spre comentariu

Se pare ca are telecomanda cu infrarosu. dar are si intrare pentru comenzi pe volan (cred ca SPI), cauta si tu, poate gasesti ceva documentatie. Asta este PDF-ul pentru cas.

Succes!

Link spre comentariu

Am cautat am gasit o schema cu microcontroler dar este pt alta marca de player valabil pe opel si trebuie modificat in codul sursa sa imi dea valorile pentru al meu, iar asta ma depaseste. De pus in microcontroler nu e greu dar nu stiu sa il modific. in

Link spre comentariu

Am pus linkul de vreun an de zile e in alt post dar nu mi-a raspuns nimeni. Atunci am postat pentru sony e aceiasi treaba dar probabil nu a facut nimeni pe forum acest lucru sau nu vrea sa faca gratis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări