Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare la curent hota insula Siemens

Vizitator puhabu46

Postări Recomandate

Vizitator puhabu46

Buna ziua ,Caut o solutie la o problema de care urmeaza sa ma lovesc .Trebuie sa montez o hota insula model Siemens LF98BB540 iar pentru alimentarea la curent am lasat un cablu de curent care initial era pentru o lustra .Intrebarea e daca se poate conecta hota la sursa de curent de care dispun ?Mersi anticipat !Paul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

in principiu se poate insa va trebiu sa modifici legatura din prima doza de ramificatie treci traeul respectic pe circuitul de prizadaca circuitul de lumina este pe acelasi tub cu cel de priza va trebui sa anulezi sau eventual sa ii dai alta interbuintare intrerupatoruluihota are o putere de 340W

Link spre comentariu
Vizitator puhabu46

Multumesc de raspunsuri !Ideea e ca am anulat intrerupatorul pentru acel cablu care deserveste acum doar hota iar cablul este destul de gros ( are 4 cabluri mai mici inauntru ) .

Link spre comentariu
Vizitator puhabu46

.... Asa am cumparat apartamentul ...semifinisat .Toate cablurile erau trase iar cel de care discutam s-a nimerit sa fie in zona unde doresc sa instalez hota .Sper ca nu trebuie sa fac alte modificari intrucat tocmai am terminat partea de zugraveli si ar fi pacat sa trebuiasca sa sparg din nou :(Paul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări