Vizitator angelod Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Buna Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri la intrebarile mele legate de Referitor la video: 1) De ce in acest video la placuta respectiva sunt conectate 6 fire? unde duce fiecare? 2 sunt + si - iar restul? 2) Ce este acea componenta din stanga circuitului integrat? (nu cea unde sunt introduse cele 4 fire) 3) Cum se numesc acele "chestii" unde sunt introduse toate cele 6 fire? Acest vu metru poate fi conectat la USB? adica ii ajung doar 5 V? Multumesc si astept raspuns... Link spre comentariu
IsBlacks Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 2. daca te referi la aceea chestie albastra , se numeste semireglabildaca schema este corecta,se poate si alimenta de la usb tinand cont ca scrie 3-20v , dar cel mai sigur este un transformator de 12v Link spre comentariu
ronyku Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 da 2 sunt pentru alimentarea montajuluidaca te uiti bine celelalte sunt intrarea de semnal care merge mai departe la amplificatordeci vumetrul este montat in derivatie pe circuitul de semnalsau poate este pus direct pe iesirea finaluluiavand in vedere ca firele sunt neecranate si a mai montat si un semireglabil pentru atenuarea semnalului care nu este prevazut pe schema Link spre comentariu
Vizitator angelod Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 in descrierea videoclipului din ce am tradus eu cu google translate inteleg ca respectivul care a facut acest circuit a mai adaugat el ceva in plus la circuit si schema din imagine este doar cea de baza asadar ma puteti ajuta cu o schema asemanatoare tot cu 10 led-uri daca se poate dar la care sa nu mai trebuiasca adaugat nimic in plus decat ce este pe schema si care sa stiti sigur ca functioneaza. Totusi sunt incepator si nu vreau sa ma chinuiesc cateva zile cu o schema care pana la urma sa imi dau seama ca nu functioneaza am mai gasit asta dar imi puteti spune de ce in videoclipul respectiv primele 8 led-uri sunt aprinse tot timpul cand se aude melodia? as vrea sa fie putin mai sensibil la sunete Link spre comentariu
ronyku Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 prima schema este aplicatia de baza de la aceasta se pot desvolta mai multe scheme iti poti face o idee de aici http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... M3915.html diferentele sunt din cauza melodiilor Link spre comentariu
IsBlacks Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 sau daca vrei poti cumpara un kit neasamblat, il asamblezi si vezi ce iese, si eu sunt incepator, si primul montaj a fost un vu-metru , cumparat sub forma de kit neasamblat (http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=138429) a fost greu pana m-am prins de cum functioneaza dar a 2-a zii cu ajutorul unor membrii ai acestui forum i-am dat de cap, succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum