Vizitator marincas-99 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Vad ca numai inceputul seamana in rest nu, oricum fa o proba. Dar nu cred ca softul e cu problema , este altceva in neregula pe una din placi, ai verificat-o pe aia de sus?Placa de sus a fost schimbata cu una de masina indesit model wie 127 adica le-am schimbat intre ele si se manifestau la fel ca inainte sa le schimb vezi te rog daca e ok programul cu care scriu memoria eprom poza de mai jos daca e bine setat programul mersi.am pus si ultimul program pe care mi la-i dat tot asa face sare peste secventa de incalzire a apei eu zic ca cel mai probabil vede apa ca fiind incalzita termistorul de pe rezistenta de incalzire a apei are o valoare sa zicem 17kohm si el isi modifica valoarea in functie de temperatura eu zic din nou poate gresesc cand spun dar eu cred ca in programul din memoria eprom sa fie scrisa o alta valoare a unei rezistente care este inseriata cu termistorul ca si cum temperatura ar fi fost calibrata din programul din eprom acelasi lucru poate fi facut cu cantitatea de apa care intra in masina , turatiile la care spala masina etc. eu doar atat pot sa imi dau seama ca nu incalzeste apa si o pot minti cum ti-am mai spus ca pun un semireglabil in serie ci termistorul si imi incalzeste apa daca era ceva defect de pe placa nu cred ca puteam sa fac sa incalzeasca apa. Si cel mai rau lucru este ca programul care este in eprom odata incheiat nu mai poate fi desfacut ce vedem noi cand il scriem in eprom sunt doar niste coduri de exemplu hexazecimale etc. facand o paranteza cred ca cea mai buna solutie e sa leg masina sa fie alimentata la conducta de apa calda. Mersi mult.... Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Inainte de a scrie fa ce vezi in poze, trebuie sa setezi tipul memoriei. Iar daca vrei sa vezi daca e scrisa corect o redeschizi , sper sa nu suparam pe nimeni cu asemenea detalii , sunt atatea tutoriale pe youtube despre asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator marincas-99 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Inainte de a scrie fa ce vezi in poze, trebuie sa setezi tipul memoriei. Iar daca vrei sa vezi daca e scrisa corect o redeschizi , sper sa nu suparam pe nimeni cu asemenea detalii , sunt atatea tutoriale pe youtube despre asa ceva. exact asa am facut memoria mea eprom este 24c64 wp (wp se refera la constructia integratului ca este de tip smd adica nu este integrat de marime normala este un pic mai micut ) eu asa suspecta mai tare programul care este in microcontroler sa nu aibe ceva dar aici este mai complicat de citit pentru ca el este in mod sigur parolat sau protejat la citire asta este secretul lor de la o masina la alta diferenta intre indesit wie87 wie127 este ca prima are 800de rotatii iar a doua 1200 si bineinteles programele de pe placa de comanda Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 ai rescris-o cu ultimul soft dat de mine? Daca da si nu merge ,atunci eu nu te mai pot ajuta . Link spre comentariu
Vizitator marincas-99 Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 ai rescris-o cu ultimul soft dat de mine? Daca da si nu merge ,atunci eu nu te mai pot ajuta . ok mersi mult pentru ajutorul dat toate cele bune Link spre comentariu
Vizitator staicucostel Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Ma o masina Indesit WD105 T cu uscator si imi da eroare F8(clipeste becul de 8 ori ) ce e de facut? Are cineva o lista cu toate codurile de erori pentru aceasta masina? Editat Septembrie 24, 2014 de staicucostel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum