Vizitator ciprianstudio Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 pai nu afecteaza daca iesirea este ptr 4 ohm? Link spre comentariu
romicap Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Scuza`ma , cred ca n`ai inteles nimic... Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Am inteles , ce e cu inseriatul boxelor , insa ultima mea intrebare era daca afecteaza in vreun fel fapul ca ele au 2ohm, sau 8 ohm , sau nu conteaza cum le legi ! Link spre comentariu
romicap Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Atata timp cat producatorul aparatului tau a scris 4Ohmi /50W va trebui doar sa respecti acest amanunt !Cu boxe de 2 ohmi risti sa ,,arzi,, amplificatorul iar cu 8 ohmi vei face sunetul de K...kao si vei diminua puterea amplificatorului ! ce`i greu de inteles ?! Link spre comentariu
Vizitator ciprianstudio Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 10x Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum